ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Prețurile abonamentelor pe toate liniile RATC au fost majorate

Prețurile abonamentelor pe toate liniile RATC au fost majorate

STIRI CONSTANTA. În ședința de Consiliu Local al municipiului Constanța, de marți, 30 ianuarie 2018, consilierii au aprobat modificarea prețurilor pentru abonamentele RATC pe toate liniile.

Conform modificărilor, abonamentul pe o linie/lună va costa 55 de lei; abonamentul pe două linii/lună – 80 de lei; abonamentul pe toate liniile lunar va avea un cost de 125 de lei; abonamentul pe toate liniile lunar la purtător – 140 de lei. Abonamente reduse cu 50%: pe o linie/lună – 27,50 de lei; două linii/lună – 40 de lei; toate liniile/lună – 55 de lei.

Biletele și abonamentele achiziționate prin aplicații mobile, portofel virtual și SMS vor avea următoarele tarife: bilet valabil 60 de minute pe toate liniile – 2 lei, bilet o călătorie – 1,50 lei, bilet valabil 24 de ore pe toate liniile – 5 lei, bilet valabil șapte zile pe toate liniile – 30 de lei, abonament o linie lunar – 55 de lei, abonament două linii lunar – 80 de lei; abonament toate liniile lunar – 125 de lei, abonament toate liniile lunar – la purtător – 140 de lei, abonamente reduse cu 50%: o linie lunar – 27,50 de lei, două linii lunar – 40 de lei, iar pe toate liniile lunar – 55 de lei. La aceste bilete și abonamente se adaugă costurile aferente serviciului microplăți, comisioanele bancare, precum și alte comisioane și taxe aferente.

 RATC Constanța urmărește promovarea propriilor produse prin orice modalități de plată, iar biletele vândute prin SMS au înregistrat o creștere tot mai rapidă de Ia introducerea lor și până în prezent. Având în vedere tendința actuală în continuă creștere a populației către utilizarea mijloacelor de plată electronice, ce permit mult mai multă rapiditate și flexibilitate, prin trimiterea unui simplu SMS de pe telefonul mobil, RATC propune extinderea acestei opțiuni inclusiv pentru abonamentul lunar pe o linie, abonamentul lunar pe două linii, abonamentul lunar pe toate liniile, abonamentul lunar pe toate liniile la purtător, abonamentul lunar pe o linie redus cu 50%, abonamentul lunar pe două linii redus cu 50%, abonamentul lunar pe toate liniile redus cu 50%. În concluzie, se propune includerea acestor șapte tipuri de produse (titluri de călătorie) în lista celor vândute de regie, cu achitare prin SMS, aplicații mobile, portofel virtual, alături de celelalte existente, cu indicarea tarifelor aferente.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?