ACASA » Fun pe net » Cum m-am îndrăgostit de Poliția Română după ce m-a amendat agentul Ilie

Cum m-am îndrăgostit de Poliția Română după ce m-a amendat agentul Ilie

De Valentine’s Day, un bărbat a povestit pe Facebook ziua în care a cunoscut-o pe soția sa, care este agent al Serviciului Poliției Rutiere din București.

Povestea șoferului care s-a îndrăgostit pe loc de agentul Ilie, parcă desprinsă din filmele romantice, a devenit virală.

„The Motans – August (Pascal Junior Remix)” urla atat de tare in difuzoarele noului Duster inca ma simteam iar ca in 2003, la Costinesti, cand eram in liceu si singura mea grija era sa am o bere in mana. Fredonam refrenul cu voce tare si ma schelambaiam la volan mai ceva ca Mihai Petre la ‘Dansez pentru Tine’.

Atentia mea era undeva la 20.000 de leghe sub motor, cand am trecut prin intersectia de la Floreasca pe un mare si superb rosu ca un apus de soare in Vama. Dupa trecere, printr-o miscare subtila de antebrat, m-a tras pe dreapta agent Ilie.

Intuneric pe Stefan cel Mare, parbrizul jegos de la ninsoarea din week-end, farurile chioare in negura serii. Mereu cand ma opreste Politia simt un gol in stomac, ca atunci cand la proba orala de la bac a trebuit sa povestesc de Harap-Alb si eu nu-l citisem niciodata. Asa si acum, cand oprisem masina pe dreapta, la vreo doua TAXI-uri parcate de autospeciala politiei. Stiu procedura, sigur nu m-a oprit ca sa ma intrebe de rezultatele Loto, asa ca pregatesc actele. Ma uit in oglinda retrovizoare cu geamul lasat. Nu se vede nimic. Ma intorc, sunt doi politisti, tocmai au oprit inca o masina. Astept si dau repeat la melodie, care-mi intra in urechi ceva mai sfioasa.

– Buna seara, agent Ilie, va rog sa imi prezentati documentele, permis, certificat de inmatriculare si buletin.

Bang, o mare lopata in crestetul capului! Ma loveste asa cum loveste crosa bila de golf, asa cum da Van Damme in ala rau care i-a omorat vecinul, ca pensionarii in usa de Lidl cand sunt promotii. Ma ia total prin surprindere ca niste mascati in toiul noptii si la 2 secunde dupa ce am ridicat ochii stiam ca viata mi se va schimba din cauza agentului Ilie. Nu poarta cascheta, asa cum ii cere regulamentul.

Sa-i spun? Sa profit de treaba asta ca sa scap de amenda? Sa-i cer ordinul de serviciu? Sa nu recunosc nimic, sa fiu agresiv si tare in clanta? Sa-l sun pe amicul ala de la IGP? Sa nu-i prezint actele? Doamneeeeeeee, cum ii lua vantul cele 19 suvite de par blond scapate din coada stransa la spate, cum isi dadea parul dupa urechea in care avea un cercel minuscul, cum se uita la mine cu ochii mai adanci ca marea… Agent Ilie este un inger imbracat in uniforma, de frumusetea unei flori de cactus.

– Poftiti documentele, ma balbai eu, in timp ce golul din stomac dispare si inima incepe sa vibreze ca un pickhammer care sparge bordurile lui Videanu.

Citește continuarea AICI

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?