ACASA » STIRI » Diverse » Clinica Dentasay Internațional revine la Constanța pentru consultații gratuite pe 18 și 19 august 2023.

Clinica Dentasay Internațional revine la Constanța pentru consultații gratuite pe 18 și 19 august 2023.

Clinica Dentasay Internațional din Istanbul- Turcia revine la Constanța pentru a oferi consultații gratuite tuturor celor ce au nevoie de servicii profesioniste stomatologice, dar și celor ce își doresc un zâmbet impecabil, sănătos și frumos.

Consultațiile vor avea loc, vineri, 18 august si sâmbătă, 19 august 2023, la Hotel Ramada by Windham, din Constanța, în intervalul 10:00  –  18:00 iar participarea este gratuită,  prin programare telefonică la numerele 0792.42.92.66 și  (whatsapp) +90 506 909 37 66 . Descoperă zâmbetul sănătos pe care îl meriți cu ajutorul clinicii dentare din Istanbul, Dentasay Internațional! Specialiștii nostri oferă sfaturi personalizate despre implanturi dentare cu garanție pe viață și estetică dentară, zâmbet de Hollywood din coroane zirconiu, fațete emax la prețuri extrem de accesibile și multe altele.

Dnul George Floricel, Manager Dentasay România a declarat: „ Echipa noastră se asigură că fiecare pacient primește tratamente personalizate și îngrijiri de calitate. Pacienții nostri beneficiază de servicii complexe din perspectivă medicală și servicii gratuite constând în   transfer aeroport-hotel-clinică, traducători în limba română și cazare pe tot parcursul tratamentului la un hotel de 5 stele.  Expertiza noastră în stomatologie combinată cu tehnologie de ultimă generație îi ajută pe pacienți să obțină un zâmbet sănătos și strălucitor.”.

Costurile variază în funcție de proceduri, de pildă costul unui implant dentar este de 300 Euro, iar pentru un zâmbet complet Hollywood smile- 3.360 Euro.

Descoperă zâmbetul sănătos pe care îl meriți cu ajutorul clinicii dentare din Istanbul, Dentasay Internațional!

Detalii:  https://www.facebook.com/dentasayromania

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?