ACASA » CONCERTE » OUT OF DOORS FEST, la Costineşti! Invitaţi speciali, CRAZY TOWN, din SUA

OUT OF DOORS FEST, la Costineşti! Invitaţi speciali, CRAZY TOWN, din SUA

FESTIVALURI CONCERTE LITORAL 2017. Şi în această vară, Out Of Doors Fest revine la Costineşti, în perioada 4 – 5 august, la  White Horse Rock’n Roll.

Două zile de festival care reunesc unele dintre cele mai bune voci și trupe din România, atmosfera unui eveniment de top la care coordonatele de bază sunt: tinerețe, energie și muzică bună la Costinești!

Out of Doors Fest 2017 este mai mult decât un festival de muzică, el reprezintă o formă de manifestare a spiritului liber și creator, dorința de autodefinire și reîmprospătare a legendei ce făcea din Costinești unul dintre cele mai râvnite locuri de agrement și bună dispoziție, o oază de tinerețe și vivacitate.

Locul de desfășurare pentru ediția a V-a a festivalului este White Horse Rock’n Roll Costinești (vis-a-vis de Teatrul de Vară).

Programul festivalului:

Out Of Doors Fest se desfășoară în zilele de 4 și 5 august 2017 (vineri și sâmbătă) și are ca invitați următoarele trupe:

Vineri, 4 august 2017:

Special Guest from U.S. – CRAZY TOWN
Șuie Paparude
OCS
MACANACHE SI THE PUTREDS
E.M.I.L.
Argatu’ si romaN

Sâmbătă, 5 august 2017:
Alternosfera
Cristi Minculescu & IRIS
Trooper
Coma
Masterpiece – Tribut Metallica

out of doors fest 2017Accesul la eveniment, în fiecare dintre cele două zile de festival se va face începând cu ora 18.oo. Ora de începere a concertelor este 19.oo.

Estimare oră de încheiere concerte: 02.oo.

Prețul de intrare la festival: Presale: 40 de lei/ zi până la 15 iulie și 50 de lei/ zi după data de 15 iulie.

Biletele se pun în vânzare la sediul Doors Club Constanța (str. Traian nr. 68A), la terasa White Horse Rock’n Roll din Costinești și online pe: www.iabilet.ro

Informații la tel. 0763661622, pe outofdoorsfest.com (site-ul oficial al festivalului) și pe doorsclub.ro

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?