ACASA » PROMO » TEATRU “Femeia, eterna poveste” pe 6 august la Harlequin by the Sea

TEATRU “Femeia, eterna poveste” pe 6 august la Harlequin by the Sea

Compania de teatru din București “Stela Popescu” aduce la Constanța o producție de excepție, “Femeia, eterna poveste” – poveste interbelică.
Spectacolul este programat vineri, 6 august, ora 21.00 în noul restaurant Harlequin by the Sea. Pentru desfășurarea în condiții optime evenimentul se va ține la interior, locația fiind dotată cu aer condiționat.
Accesul la eveniment se face începând cu ora 19.00, participanții au opțiunea de a se bucura de terasă până la ora 21.00 când va începe piesa de teatru.
Femeia, eterna poveste” – poveste interbelică
Anii interbelici ai Bucureștiului au fost, asemenea fratelui mai mare, Parisul, anii unei descătușari, o perioadă pansament după un război care a răvășit lumea. Între doua conflicte mondiale, umanitatea a simțit nevoia sa își arate frumusețea, ba chiar sa o pună în vitrina posterității. Artiștii s-au întrecut în capodopere, femeile în eleganță, bărbații în rafinament, iar parfumul bucuriei de a trăi s-a răspândit în toată Europa. De atunci și pana astăzi, România și Bucureștiul nu au mai fost niciodată sub o asemenea lumina. Așa s-au născut nostalgiile, așa au apărut legendele, de aceea pofta de a respira, fie și într-un spectacol, aerul Micului Paris nu se va sfârși niciodată.
O bucatareasă și un chelner bârfesc pe terasa restaurantului “Leul și cârnatul”. Intrebarea care nu își găsește, deocamdată, un răspuns este cine a ucis-o pe Tita Cristescu, Miss România anului 1926. Suntem, așadar, în plină perioadă interbelică, prin urmare muzica de dragoste acompaniază o ancheta a la Agatha Christie într-un București plin de frumuseți, dar și de mistere. O poveste adevărată, o cutie cu bomboane cu aromă de migdale, un chelner mare amator de epigrame, un bucătar de la Paris și multă lume bună. Un București așa cum doar poveștile îl mai pot aminti, pe scena Teatrului Stela Popescu.
O seară de desfătări muzicale și dueluri spirituale se transformă încet în seara plină de suspans al dezlegării unei intrigi polițiste, spre a sfârși într-o farsă ce lasă totuși o umbră de îndoială, ce poate provoca în sufletul și mintea spectatorului curiozitatea de a răsfoi, după spectacol, prin istoriile Bucureștiului, de a regăsi imaginile sale în nuanțe de sepia și oamenii săi cu poveștile lor pasionale.
Distribuție:
Domnișoara Dorothea – Crina Matei / Irina Cărămizaru
Maestrul Dorel – Daniel Filipescu
Maria – Ana Maria Ivan
Pavel – Cristian Neacșu
Monsieur Jacques – Sorin Aurel Sandu
Gicuțu – Viorel Păunescu
Instrumentiști:
Gabriel Stănescu – vioară
Ionuț Preda – acordeon
Raul Kusak / Alexandru Burcă – pian
Balerini:
Andrei Dogaru
Alexandra Dogaru
Cosmin Vasile
Silvia Maurițiu
Cristina Marin
Denisa Ispir
Regie – Attila Vizauer
Scenografie – Anca Albani
Coregrafie – Ioana Macarie
Durata – 70 minute fără pauză
Recomandare public 16 +
Pret bilet: 55 de lei
Bilete se pot achizitiona fizic de la vechea locatie Harlequin Mamaia Lake sau online pe iabilet.ro.
☎️Detalii si rezervari mese 0766 400 181.
‼️Condiții de participare:
1. Mesele se ocupă numai în ordinea sosirii
2. Mesele de 2 și 3 persoane sunt în număr limitat, grupurile mici care nu vor prinde masă cu 2-3 locuri vor fi alocate pe mese mai mari.
3. Persoanele care achiziționează bilete online au OBLIGAȚIA să sune pentru rezervarea locurilor la masa la 0766400181
4. Organizatorii nu răspund pentru deteriorarea sau pierderea lucrurilor personale.
5. Accesul la eveniment se face începând cu ora 19.00.
Evenimente Constanta

Login

Lost your password?