ACASA » PROMO » Încă un spațiu verde sacrificat pentru construirea unui bloc de 8 etaje!

Încă un spațiu verde sacrificat pentru construirea unui bloc de 8 etaje!

Replicaonline.ro anunță un nou tun imobiliar la Constanța! Societatea S.C. Evergreen Recycling S.R.L., o firmă care se ocupă cu reciclarea deșeurilor, a obținut luni, 3 iunie, certificatul de urbanism pentru „construire imobil S+P+8E cu destinația de locuințe colective și clinică la parter”. Terenul 1.386 mp se află în imediata apropiere a bine-cunoscutei zone “Billa” unde în prezent se află Carrefour Market, mai exact între Alpin Center și Partida Romilor. Terenul este îngrădit, iar lucrările ar putea începe de grabă.

Cel care deține S.C. Evergreen Recycling S.R.L. în calitate de asociat unic și administrator este Metin Demirtas, din Turcia. Deși reciclarea deșeurilor este o activitate extrem de necesară ce trebuie dezvoltată în orașul Constanța, domnul Demirtas nu s-a dat la o parte de la distrugerea unui spațiu verde pentru un profit mai mare.

Nu putem sa nu ne intrebam ce masuri a luat Primaria Constanta pentru a stopa sacrificarea spatiilor verzi in folosul rechinilor imobiliari si in ce stadiu este Registrul Spatiilor Verzi care este neactualizat de multi ani si ar fi una din metodele de protejare a spatiilor verzi din oras.

Reamintim că în 2017 a fost atribuit contractul pentru “Elaborarea Registrului  local al spațiilor verzi din Municipiul Constanta”, iar acesta ar trebui să fie realizat în 2 ani. Potrivit legii, autoritățile locale de la Constanța aveau obligația să reactualizeze registrul spațiilor verzi în 2011, motiv pentru care primăria a luat două amenzi în 2014 și 2015 potrivit ziuaconstanta.ro.

Sursa foto: Replicaonline.ro

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?