ACASA » CINEMA » CINEMA. Program Cityplex 13 – 19 iunie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, în perioada 13 – 19 iunie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

Pizza Evo

Cum sa iti dresezi dragonul 2 – AVANPREMIERA

Regia: Dean DeBlois
In rolurile principale: Jonah Hill, Jay Baruchel, Gerard Butler, Kristen Wiig
Durata: 103 minute

Ora: D: 16:00 – dublat
J: 18:30 – subtitrat

Au trecut cinci ani de când vikingii şi dragonii trăiesc în bună pace pe insula Berk. În timp ce prietenii lor se întrec în curse pe dragoni, Sughiţ şi Ştirbul sfârtecă cerurile, călătorind unde nimeni din neamul lor n-a mai ajuns. Una din aventurile lor îi aduce la o peşteră plină de dragoni sălbatici conduşi de un lider misterios, iar pacea este din nou pusă în pericol. Sughiţ şi Ştirbul trebuie iarăşi să lupte pentru ceea ce cred, dându-şi seama că numai împreună au puterea de a schimba o dată pentru totdeauna viitorul oamenilor şi-al dragonilor deopotrivă.

Din greseala impreuna – AVANPREMIERA

Regia: Frank Coraci
In rolurile principale: Adam Sandler, Drew Barrymore
Gen: Comedie

Durata: 116 minute
Ora: Mi,J: 15:15, 19:45

După un blind date dezamăgitor, Lauren (Barrymore) speră să nu-l mai revadă niciodată pe Jim (Sandler), dar o încurcătură îi face pe cei doi să se reîntâlnească, împreună cu cele trei fiice ale lui şi cei doi băieţi ai ei, într-o staţiune de lux din Africa de Sud. Provocările vieţii în sălbăticie îi vor determina pe eroi să-şi dea o nouă şansă?

Bucuresti, unde esti? – PREMIERA

Regia: Vlad Petri
Durata: 80 minute

Ora: V-Mi: 18:30

După 23 de ani de la Revoluţie oamenii se întorc în stradă, recucerind spaţiul public. Vlad Petri le urmăreşte poveştile pentru o perioadă de 1 an, de la primele zile ale protestelor până în zilele Referendumului pentru demiterea preşedintelui. Acesta nu e un film didactic despre un fenomen politic, e o analiză a străzii pornind de la poveştile oamenilor, de la revendicările, dorinţele şi viziunile lor despre democraţie.

22 Jump Street: O alta adresa de pomina – PREMIERA

Regia: Michael Bacall, Phil Lord, Christopher Miller
In rolurile principale: Channing Tatum, Jonah Hill
Gen: Acţiune, Comedie, Crimă

Durata: 112 minute
Ora: V-J: 16:15, 21:00

După ce au terminat cu problemele din liceu, poliţiştii Schmidt şi Jenko înfruntă acum provocările colegiului pentru a descoperi cine se află în spatele distribuţiei de droguri printre studenţi. Eroii vor avea de înfruntat aventuri încă şi mai mari în acerba luptă pentru popularitate din frăţiile studenţeşti, vânând în acelaşi timp indicii pentru a-şi duce la misiunea la bun sfârşit. Dave Franco revine în distribuţie, iar pe afişul filmului apare şi Brad Pitt.

Grace of Monaco – PREMIERA

Regia: Olivier Dahan
In rolurile principale: Nicole Kidman, Milo Ventimiglia, Paz Vega, Tim Roth
Gen: Biografic, Dramă

Durata: 116 minute
Ora: V, L, Ma: 15:45, 20:45
S, D: 11:15, 15:45, 20:45
Mi, J: 22:00

Şase ani au trecut de la nunta care a transformat-o dintr-o regină a Hollywood-ului în membra uneia dintre cele mai iubite familii regale ale Europei. Dar deasupra vieţii aparent fericite a lui Grace de Monaco încep să se adune norii atunci când principatul său devine ţinta atacurilor liderului Franţei, generalul Charles de Gaulle. Filmul lui Olivier Dahan acoperă doi ani din mariajul lui Grace cu prinţul Rainier, explorând atât relaţia din spatele uşilor închise, cât şi imaginea publică a celor doi.

Chef  – PREMIERA

Regia: Jon Favreau
In rolurile principale: Sofía Vergara, Scarlett Johansson, Jon Favreau, John Leguizamo, Emjay Anthony
Gen: Comedie

Durata: 115 minute
Ora: V,L-J: 19:30
S,D: 12:15, 19:30

Chef spune povestea unui bărbat, Cal Casper (Favreau), care îşi pierde postul de chef la un restaurant cunoscut. Pare să fie un dezastru pentru sărmanul Cal, dar alături de fosta soţie (Vergara), un bun prieten (Leguizamo) şi fiul său (Emjay Anthony), eroul încearcă să recreeze visul de a face artă culinară cu ajutorul unui restaurant “mobil”, deschis în remorca unei camionete. Un film emblematic pentru vechea zicală cu şutul în fund şi pasul înainte.

Sub aceeasi stea  – PREMIERA

Regia: Josh Boone
In rolurile principale: Willem Dafoe, Shailene Woodley, Nat Wolff, Ansel Elgort
Gen: Dramă, Dragoste
Durata: 115 minute
Ora: V-J: 17:00, 21:45

Deşi un medicament miraculos i-a prelungit viaţa, Hazel Grace Lancaster, în vârstă de 16 ani, are impresia că de când se ştie a fost “în fază terminală”. Însă atunci când fermecătorul Augustus Waters, suferind şi el de aceeaşi boală cumplită, apare la întâlnirile unui grup de suport unde merge Hazel, povestea fetei va fi complet rescrisă. Spirite înrudite, împărţind acelaşi farmec şi acelaşi simţ al umorului, Hazel şi Gus încep o cursă contra-cronometru în care învaţă ce înseamnă să iubeşti.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?