ACASA » CALENDAR » Stand-up cu BOGDAN, GEO şi IULIAN. Eveniment CARITABIL în Doors

standupdoorsVino să râzi şi să ajuţi! Obiectivul principal al acestui eveniment este acela de a finanta campania caritabila “Daruieste Bucurie” editia a II-a, dedicata copiilor din centrele de plasament ale Constantei.

BOGDAN NISTOR
Este un tanar comediant, din Botosani, moldovean in slujba comediei ,cum ii place lui sa afirme, care s-a apucat de stand-up comedy cand a auzit ca va primi de baut gratis si nu se va opri pana cand Basescu nu ii va spune ¨BA… TU TRAIESTI PREA BINE !¨. A sustinut numeroase spectacole in care si-a amuzat copios publicul prezent prin firea lui energica si prin prezenta scenica pe care cu siguranta nu o vei uita.

GEORGE
Este un dobrogean cu mult umor care face stand-up din 2008. Materialul lui este compus din glume scurte si povestiri. Unele glume au mesaj. Altele au SMS.

Eveniment caritabil organizat de A.N.C.A. Total Dance Center si Club Doors.
ONE NIGHT STAND UP cu George CT, Bogdan Nistor si Iulian in clubul Doors din strada Traian 68A, Constanta.

Pret bilet: 20 Ron

Asociatia Nationala Cultural-Artistica Total Dance Center este o organizatie umanitara, neguvernamentala, apolitica si non-profit, avand ca misiune ocrotirea copiilor orfani ai Constantei prin programe educationale, asistenta sociala, asistenta medicală şi juridică, activităţi de recreere şi socializare, activităţi de informare, acţiuni şi măsuri de conştientizare şi sensibilizare socială, cât şi înfiinţarea de servicii sociale, pentru şi în sprijinul comunităţii.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?