ACASA » CALENDAR » Workshop “Ce caut eu la sala?” la Libraria Carturesti

unnamedCei mai multi romani nu inteleg importanta unui stil de viata activ si nu fac miscare in mod constant. Aceasta este concluzia studiului “Atitudini si comportamente in stilul de viata al romanilor”, realizat la inceputul anului 2013 in tara noastra.

In prezent, jumatate dintre romani nu fac sport deloc sau nu practica in mod constant un sport deoarece considera ca sunt mult prea ocupati pentru a ajunge la sala sau pentru a alerga in parc. Aproape un sfert cred ca sportul implica prea multe cheltuieli, pe care nu si le permit, si de aceea nu fac exercitii fizice.

“Miscarea este deosebit de importanta pentru starea noastra generala de sanatate. Cu o ora de miscare, in fiecare zi, luptam eficient impotriva kilogramelor in plus si impotriva stresului acumulat la munca. Sportul este la indemana noastra, fie ca practicam sport constant si mergem la sala sau pur si simplu mergem mai mult pe jos, urcam si coboram scarile. Cu vointa, putem asimila acest obicei sanatos zilnic”, spune dr. Serban Damian, nutritionist sportiv.

Teoretic, toti cunoastem importanta sportului in viata de zi cu zi, ii stim beneficiile si, cu toate astea, ne e foarte greu sa facem acel pas, acel prim pas de a iesi din zona de confort.

Activitatea fizica regulata ne poate schimba viata, ferindu-ne de numeroase probleme de sanatate. Gandeste-te cum ar fi sa te bucuri din plin de viata ta si sa nu mai dai bani pe medicamente sau pe operatii costisitoare! Toate acestea pot disparea cu ajutorul unui singur lucru: sportul. El este singurul care ne poate ajuta in lupta pentru un corp mai bun, mai sanatos si plin de energie.

Sportul readuce increderea in sine, ofera o motivatie suplimentara pentru atingerea obiectivelor si ajuta la transformarea radicala a persoanei in cauza. Suntem siguri ca aceste lucruri sunt indeajuns pentru a te convinge ca merita sa renunti la acea zona de confort si sa accepti sportul in viata ta. Viata ta merita o schimbare!

De aceea te invitam joi, 16 ianuarie, incepand cu 18:30, in ceainaria librariei noastre, la un prim  workshop cu tema “Ce caut eu la sala?”, alaturi de doi “veterani” in ale miscarii, Ionut Tudoran si Mihaela Chima.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?