ACASA » CALENDAR » Seminar: “IMUNITATE prin forta plantelor” la Forte Life (REPROGRAMAT)
1555569_652172344839279_620322154_n“Sanatatea e o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea” afirma Hipocrate. Daca pretuiti sanatatea dumneavoastra DACIA PLANT si PLAFAR CENTRUM va invita  JOI, 13 februarie ora 18.30 la FORTE LIFE sa participati la o lectie de sanatate gratuita cu tema: “IMUNITATE prin forta plantelor” (data initiala de 30 ianuarie a fost compromisa din cauza conditiilor meteo). Invitatul special Dl Dr. Florin Bota Catana, doctor specialist in medicina de familie, Competenta Api-fito-terapie,  Lector Ayurveda va raspunde tuturor intrebarilor celor prezenti si ne va informa cu privire la ce este important sa stim despre sistemul imunitar, cum sa crestem imunitatea la copii si adulti, care sunt riscurile unei imunitati scazute si remediile naturale existente.
Infectiile virale si bacteriene repetate, precum faringitele si pneumoniile, starile de epuizare, diferitele boli cronice, insomnia, lipsa de concentrare, reactiile alergice, lipsa poftei de mancare sunt doar cateva din semnele  unui sistem imunitar fragil.  Cei mai predispusi la scaderea dramatica a imunitatii sunt batranii, sugarii si femeile gravide, insa fenomenul este perfect normal  mai ales in perioada de crestere din adolescenta, dar si in cazul femeilor aflate la menstruatie.
Cheia pentru mentinerea starii generale de sanatate este fara indoiala mentinerea unui sistem imunitar puternic si deplin functional. Altfel, organismul devine sensibil la virusuri si boli care duc la slabirea acestuia.
Mai multe informatii utile veti obtine JOI, 30 Ianuarie ora 18.30 la FORTE LIFE la o prima lectie de sanatate cu tema “IMUNITATE prin forta plantelor” alaturi de invitatul special Dr. Florin Bota Catana Dr specialist medicina de familie.
Intrarea este libera deci nu te costa nimic sa inveti cum sa  fii sanatos!
Pentru informatii si inscrieri puteti suna la numarul de telefon: 0722 174 774.
Evenimente Constanta

Login

Lost your password?