ACASA » STIRI » Diverse » ZUCCHERO vine în România! Concerte la Bucureşti şi Cluj

ZUCCHERO vine în România! Concerte la Bucureşti şi Cluj

CONCERTE ROMANIA. Zucchero, artistul care a revolutionat muzica italiana introducand blues-ul in tara-mama, apoi facand din rock-ul italian un punct de reper considerabil in Europa, vine in Romania pentru doua concerte memorabile.

Inca din anul 1970, Zucchero a intrat in atentia publicului larg prin hituri pe care este imposibil sa nu le fi ascultat vreodata: “Baila Morena”, “Senza una donna”, “Il volo”, “Diamante” etc.

In urma cu doua luni, artistul italian a lansat noul lui album “Black Cat”, pe care l-a promovat in cadrul unui turneu, prin 30 de orase mari din Europa, plus alte 10 concerte doar la Verona.

Pe 12 noiembrie, Zucchero ajunge la Sala Polivalenta din Cluj, iar pe 14 noiembrie va urca pe scena Salii Palatului din Bucuresti.

1467625251_177863Proaspat lansat, albumul “Black Cat” ocupa deja primele pozitii in topurile muzicale din Italia, Austria si Elvetia, mai ales ca pe el exista si colaborari cu artisti din noul val, precum Avicii pentru piesa “Ten more days”, dar si cu Bono pentru “Streets of Surrender”.

Cu un palmares cum nu se pot lauda multi artisti, Zucchero, pe numele lui real Adelmo Fornaciari, a reusit de-a lungul carierei de peste 4 decenii sa cucereasca lumea intreaga si sa vanda peste 50 de milioane de albume, devenind astfel unul dintre cei mai bine vanduti cantareti italieni. Mai mult, colaborarile lui au fost numai cu nume sonore din lumea muzicala, precum Luciano Pavarotti, Elton John, Bono, Andrea Bocelli, Joe Cocker si Ray Charles.

Pentru mai multe informatii si rezervari bilete, click AICI

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?