ACASA » ALTE EVENIMENTE » Ziua Universala a IEI, sarbatoria si la Constanta in Piata Ovidiu

Ziua Universala a IEI, sarbatoria si la Constanta in Piata Ovidiu

ZIUA UNIVERSALA A IEI. Constanta se alatura tuturor celor care iubesc Ia Romaneasca! Pe 24 Iunie, Sezatoare Constanta, City Hub Biblioteca Colorata, Work At Home Moms Romania Constanta si Film Photography Constanta va invita in Piata Ovidiu sa sarbatorim aceasta zi impreuna.

ziua-universala-a-iei-Constanta

Imbracate in camasi Romanesti brodate, fetele de la sezatoare si atelier va vor arata cum se lucreaza la o ie si ce reprezinta aceste cusaturi. Va vom prezenta si camasa traditionala de Dobrogea si motivele din aceasta zona.

Va fi o expozitie de fotografie a grupului Film Photography Constanta ce prezinta subiectul “Sanzienele in Urban”. Vor fi prezente la eveniment Suvenir din Dobrogea si fetele de la SkirtBike Constanta.

La Blouse Roumaine a creat si initiat Ziua Universala a Iei, pe 24 iunie 2013, odata cu sarbatoarea Sânzienelor si Sfantul Ioan de vara. Evenimentul s-a bucurat de un succes imens, fiind celebrat, doi ani la rand, pe 6 continente, in peste 50 de tari si 100 de localitati din Romania si din intreaga lume.

Ia Romaneasca a inspirat creatori de moda si a fost purtata de personalitati cunoscute in toata lumea.
Va invitam sa sarbatorim ziua Universala a Iei Romanesti pe miercuri, 24 iunie, incepand cu ora 17:00, in Piata Ovidiu.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?