ACASA » ALTE EVENIMENTE » Ziua Mondială a Sindromului Down, sărbătorită și la Constanța

Ziua Mondială a Sindromului Down, sărbătorită și la Constanța

ZIUA MONDIALĂ A SINDROMULUI DOWN. Asociația DOWN EST din România organizează un program interactiv pentru a marca Ziua Mondială a Sindromului Down, pe 21 martie la Constanța.

Evenimentul va avea loc în piațeta liftului panoramic, piațeta Oysho, de la intrarea principală din City Park Mall imediat pe dreapta, miercuri 21 martie, începând cu ora 18.00.

Scopul evenimentului este de conștientizare, acceptare și integrare a persoanelor cu sindrom Down în societatea cotidiană.

Organizatorii vor imortaliza momentele frumoase cu ajutorul fotografului Lucian Gonţilă. TRUPA SUFLEŢEL va aduce cei mai simpatici si colorați îngerași care vor antrena atmosfera și vor crește distracția la cote maxime.

Pentru că este zi de sărbătoare pentru oameni speciali, veți fi invitați să degustați o felie de tort și să vă pictați pe față cu cifra 21,simbolizând trisomia 21 și panglica specifică sindromului Down.

Afis-Ziua-DownNe vom antrena mușchii în ritm de Zumba cu Starlin Belen de la World Class Romania și vom oferi îmbrățișări gratuite tuturor celor prezenți în semn de recunoștință și prietenie.

Vom fi atât de bucuroși să ne fiți alături pe 21 martie de Ziua Mondială a Sindromului Down.

Mulțumim pentru sprijin: X Printing, Hypermarket CORA din City Park Mall, fotograf Lucian Gonţilă, TRUPA SUFLETEL, GOOD IDEA Media și gazdei City Park Mall.

Diferiți, dar împreună!

www.aderconstanta.info

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?