ACASA » ALTE EVENIMENTE » Ziua Mondială a Curățeniei. Haideți să facem curat în toată țara, în paralel cu milioane de voluntari în toată lumea!

Ziua Mondială a Curățeniei. Haideți să facem curat în toată țara, în paralel cu milioane de voluntari în toată lumea!

ZIUA MONDIALA A CURATENIEI. Toamna se numără bobocii… toamna asta se numără deșeurile și nu doar le numărăm, le și adunăm. Sâmbătă, 15 septembrie va fi World Cleanup Day (Ziua Mondială a Curățeniei), ziua în care milioane de voluntari de pe tot Globul vor ieși la curățenie.

Hai și tu pe 15 septembrie la cea de-a 6-a Zi de Curățenie Națională Let’s Do It, Romania!

Cum vă puteți înscrie:

• Dacă doriți să vă implicați în ziua de curățenie pe 15 septembrie alături de colegii, prietenii sau familie, intrați pe site-ul de aici, apasați butonul ÎNSCRIE-TE, completați cu datele voastre, alegeți județul din care proveniți, bifați cele două opțiuni de la finalul formularului și apăsați ÎNREGISTREAZĂ CONT.

• În continuare, pe pagina următoare, la Pasul 1 apăsați butonul VREAU SĂ PARTICIP, apăsați DA, pentru a fi de acord cu condițiile de participare și apoi butonul ÎNCHIDE.

• Va apărea și Pasul 2 în dreapta imaginii unde trebuie să selectați județul în care veți curăța și Alege echipa ” JCI “, iar apoi click pe butonul SALVEAZĂ.

• FELICITĂRI! TOCMAI AȚI DEVENIT UNUL DINTR-UN MILION DE VOLUNTARI

Te mai poti inscrie si aici.

Unde facem curat:
Vom avea zone cu deseuri in fiecare judet, pe care le poti afla la punctele de inregistrare, in dimineata de 15 septembrie.
Lista punctelor de inregistrare va fi disponibila pe www.letsdoitromania.ro

  • Ajută-ne sa facem Harta Deșeurilor – descarcă gratuit aplicația World Cleanup de pe AppStore sau GooglePlay și pune online, printr-un singur click, deseurile pe care le gasesti în natura! Pentru cei mai implicati voluntari, avem premii în valoare de 17 250 RON: Ultrabook ASUS ZenBook UX430, smartphone ASUS ZenFone 5 Lite, o bicicletă COBI Bicycle, doze de Red Bull și produse Mondelez.
  • Susține o echipă de 5 voluntari printr-un sms cu textul “LDIR” în valoare de 5 euro fără TVA la 7473.
  • Dă mesajul mai departe în social media și invită-ți prietenii la event!
Evenimente Constanta

Login

Lost your password?