ACASA » STIRI » Diverse » ZIUA BARBATULUI, declarata de parlamentari sarbatoare oficiala in Romania

ZIUA BARBATULUI, declarata de parlamentari sarbatoare oficiala in Romania

ZIUA BARBATULUI ROMANIA. Parlamentarii romani au adoptat cu majoritate de voturi Ziua Barbatului, care va fi sarbatorita pe data de 19 noiembrie. Legea instituie si Ziua Femeii care ramane pe data de 8 martie, conform stiripesurse.ro

Pizza Evo

In cultura moderna se atrage atentia asupra unor probleme specifice ale barbatilor, boli specifice, probleme la locul de munca, aceasta zi va fi un moment prielnic sa discutam aceste probleme“, a precizat deputatul Molnar Zsolt.

M-a frapat un lucru – ca initiatorii sunt barbati si nu femei, niste colegi senatori s-au simtit discriminati ca nu au o lege a barbatului. M-a mai frapat si ca in Senat aceasta propunere a fost respinsa. PNL va vota ‘pentru’. PNL crede in familie si crede ca prin aceasta lege relatiile dintre femei si barbati pot fi mai bune“, a precizat Mircea Dolha.

Autoritatile vor putea organiza evenimente pentru a marca Ziua Femeii, respectiv Ziua Barbatului, iar televiziunea si radioul public vor putea promova in aceste zile drepturile femeii, respectiv ale barbatului.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?