ACASA » TEATRU » ZILELE TEATRULUI DE STAT. Spectacole GRATUITE

ZILELE TEATRULUI DE STAT. Spectacole GRATUITE

TEATRU CONSTANTA. Teatrul de Stat Constanţa sărbătoreşte în această săptămână 65 de ani de la înfiinţare. Pentru a marca evenimentul, constănţenii sunt invitaţi la o serie de spectacole gratuite şi o Gală Festivă!

Pizza Evo

Începând de miercuri, 23 noiembrie, în fiecare seară, de la ora 18.00, constănţenii sunt aşteptaţi la spectacole cu intrarea liberă, în limita locurilor disponibile.

Precizăm că, pentru menţinerea ordinii, spectatorii vor trece pe la casa de bilete pentru a ridica tichete gratuite cu locuri.

În anul 1951 se juca prima premieră, „O scrisoare pierdută” de I. L. Caragiale, la sala Elpis, singura din oraş pe atunci.

De-a lungul celor 65 de ani, Teatrul de Stat, care a purtat mai multe denumiri, dar şi-a conservat identitatea, a avut şi are mari actori, mari regizori, a montat piese ale unor mari dramaturgi români şi străini şi se poate lăuda, până în ziua de azi, cu numeroase premiere pe ţară, adică spectacole ce au văzut lumina scenei româneşti pentru prima dată la Constanţa: „Vilegiatura” şi „Nora şi soacra” de Goldoni, „Noaptea iguanei” de Tennessee Williams, „Nu va fi război în Troia” de Jean Giraudoux, „Diavolul la Boston” de Lion Feuchtwanger, „Operă pentru viitorii dictatori” de Andonis Doriadis sau spectacole ce se joacă în prezent, ca „Şobolanul rege” de Matei Vişniec şi „Uciderea lui Gonzago” de Nedialko Iordanov.

Pe 23 noiembrie, seria de spectacole începe cu CEA MAI FRUMOASĂ SOŢIE.

Pe 24 noiembrie, sunteţi invitaţi la TITANIC VALS.

Pe 25 noiembrie, puteţi vedea piesa URSUL.

Pe 26 noiembrie, va fi pus în scenă ŞOBOLANUL REGE.

Pe 27 noiembrie, de la ora 17.00, sunteţi invitaţi la GALA ANIVERSARĂ

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?