ACASA » TARG » Zilele Romano ButiQ se muta la Neptun si Mangalia

Zilele Romano ButiQ te asteapta sa cunosti mai de aproape mestesugarii romi si roadele muncii lor: in Bazarul Prichindel din Neptun, in perioada 4-14 august si in Portul Turistic din Mangalia intre 17 si 20 august. Orarul este 17:00 – 23:00, iar intrarea este libera.

Ii poftim pe curiosi la ateliere cu mestesugari, expozitii de obiecte si fotografie, muzici autentice, concursuri si multe alte surprize pentru toate varstele.

La Zilele Romano ButiQ poti sa incerci cu mainile tale sa impletesti un cos de nuiele, sa cioplesti in lemn un linguroi, sa bati fierul pe nicovala sau sa croiesti piele sub atentia mestesugarilor profesionisti, dispusi sa impartaseasca din secretele meseriilor pastrate de-a lungul sutelor de ani!

Pe 18 august, in Portul Turistic din Mangalia, Zilele Romano ButiQ vor fi gazda unui spectacol de teatru inedit realizat de Asociatia Amphitheatrrom – “O noapte furtunoasa” de I.L. Caragiale jucat in limba romani (si supratitrat in limba romana)!

Romano ButiQ se afla intr-un tur al tarii pentru promovarea mestesugurilor si culturii rome. Pana acum, la Iasi, Constanta si Navodari peste 5000 de persoane au aflat lucruri inedite despre meseriile traditionale ale romilor si mai bine de 450 de curiosi au incercat cu mainile lor mestesugurile.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?