ACASA » ALTE EVENIMENTE » ZILELE IUBIRII ŞI PRIMĂVERII. Iubirea înfloreşte primăvara, la Tomis Mall

Tomis-Zilele-IubiriiTomis Mall sarbatoreste zilele iubirii si primaverii prin evenimente si campanii speciale. Astfel, clientii centrului comercial Tomis Mall, ce fac cumparaturi in valoare de minim 50 lei in perioada 13 februarie – 8 martie 2014, pot castiga unul dintre premiile zilnice oferite de catre magazinele partenere : Cityplex, McDonald’s, Spazio Caffe si Pure Jatomi Fitness Constanta. Valideaza bonul de cumparaturi la Info Desk si poti castiga bilete la film, vouchere cu diferite produse sau sedinte de fitness.

Zilele Primaverii sunt dedicate in special copiilor ce vor putea participa la ateliere de creatie pe 1 si 8 martie, incepand cu ora 11. Prichindeii vor deslusi arta realizarii martisoarelor si vor realiza si felicitari de ziua Mamei la magazinul Pictor. 

Seria concertelor continua pe 1 martie, de la ora 18, cand ‘ Vestitorii Primaverii’ ne vor incanta cu glasuri cristaline, iar pe 8 martie, la aceeasi ora, trupa KR’EM va concerta special pentru doamne si domnisoare, la etajul III.

Iubirea infloreste primavara la Tomis Mall.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?