ACASA » ALTE EVENIMENTE » Zeci de Mos Craciuni au alergat la maratonul SantaRun de la Constanta

Zeci de Mos Craciuni au alergat la maratonul SantaRun de la Constanta

CURSA SANTA RUN CONSTANTA. Persoane de toate varstele, costumate in Mos Craciun, au participat si in aceasta iarna la o noua editie a maratonului SantaRun de la Constanta! Duminica, cei inscrisi la maraton s-au intalnit in Parcul Operei unde a fost dat startul la o cursa de alergare pe o distanta de 1.5 km.

Mos Craciunii alergatori au parcurs trei ture a 500 de metri fiecare, pe un traseu stabilit in parcul de la Teatrul National de Opera si Balet “Oleg Danovski” din Constanta.

Evenimentul, organizat de AS Sana Sport Constanta, a facut parte din proiectul international “Maratonul Nisipului 2016” si a avut ca scop promovarea sportului de masa in randul comunitatii si a singurului maraton din Europa ce se desfasoara pe nisip.

La sfarsitul alergarii, participantilor li s-au oferit ceai, vin fiert si bomboane, iar primii cinci clasati, atat la masculin, cat si la feminin, au primit premii. Atmosfera a fost intretinuta cu muzica si multa voie buna, iar printre participanti s-au regasit si americani de la baza Mihail Kogalniceanu, precum Detren Tate.

Santa Run Constanta 2015

Foto: Dan RUSU

Primii cinci clasati au fost:

La fete – 1. Diana Vlad, 2. Nastasia Fotu, 3. Mădălina Damian, 4. Oana Gheorghe, 5. Seigean Besir;

La baieti – 1. Cătălin Jitcovici, 2. Ionuţ Nenovici, 3. Gheorghe Romaşcanu, 4. Vasile Apetroaiei, 5. Cristian Tranulea. 

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?