ACASA » STIRI » “X FACTOR”, DESFIINŢATĂ, în Statele Unite! Care este motivul

upfronts2013_x_factorVersiunea americană a show-ului “X Factor”, creată de magnatul media britanic Simon Cowell, care era şi jurat în acest concurs muzical de talente, a fost anulată de televiziunea Fox, după trei sezoane, din cauza audienţelor scăzute înregistrate în ultimul timp.

Reprezentanţii televiziunii americane Fox au anunţat, vineri, că vor renunţa la formatul “X Factor”, după trei sezoane de difuzare a acestui show, potrivit Mediafax.

“X Factor” nu a reuşit să aibă acelaşi succes la public ca “American Idol”, un alt concurs de talente creat de Simon Cowell şi care a ajuns la cel de-al 13-lea sezon la televiziunea Fox.

Finala sezonului al treilea al versiunii americane a “X Factor”, care a fost difuzată pe Fox în luna decembrie, a reuşit să strângă doar 6,2 milioane de telespectatori, audienţa scăzând la jumătate faţă de finala primului sezon al acestui show.

Simon Cowell, în vârstă de 54 de ani, care prin prezenţa sa acerbă de pe micul ecran a ajutat la transformarea “American Idol” într-unul dintre cele mai importante show-uri difuzate în SUA, se va concentra pe versiunea britanică a “X Factor”, care se confruntă de asemenea cu scăderea audienţei.

Emisiunea “X Factor” este difuzată în aproximativ 40 de ţări, iar formatul său “Got Talent” este franciza de televiziune cu cele mai mari vânzări din lume.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?