ACASA » ALTE EVENIMENTE » WORLD EDUCATION FAIR revine la Constanta. Vino sa afli cum poti studia in strainatate!

WORLD EDUCATION FAIR revine la Constanta. Vino sa afli cum poti studia in strainatate!

TARG DE EDUCATIE STRAINATATE. World Education Fair, cel mai mare targ de consultanta educationala la care universitatile de elita din strainatate vin sa isi prezinte programele de studiu tinerilor romani, vine pe 1 octombrie la Hotel Ibis in Constanta.

Pizza Evo

Intre orele 11.00 si 16.00, la World Education Fair atat tinerii constanteni, cat si familiile acestora au posibilitatea sa stea de vorba direct cu reprezentantii unora dintre cele mai bune universitati din Marea Britanie, Olanda, Danemarca si Elvetia.

Reprezentantii universitatilor le vor oferi studentilor si elevilor de liceu toate informatiile necesare despre studiile universitare de licenta, master si MBA, precum si informatii despre cum pot obtine burse sau finantari la aceste institutii.

In loc sa studieze zeci de brosuri sau pagini de Internet, tinerii constanteni interesati sa studieze la o facultate de elita din strainatate si parintii lor vor avea ocazia sa discute direct cu consultantii educationali Integraledu si reprezentantii acestor universitati, pentru a afla detalii si informatii concrete despre viata in campusurile universitare si tarile respective.

Universitati participante

Printre universitățile participante se numara Coventry University, care ocupa poziția a doua in clasamentul Sunday Times University Guide 2012, Anglia Ruskin University, al carei inalt nivel academic este atestat prin faptul ca peste 90% dintre studentii acestei universitati sunt angajati imediat dupa absolvire, Fontys University of Applied Sciences, cea mai mare institutie de invatamant superior din Olanda, care dispune de 40 de campusuri universitare in diferite orase si ofera peste 120 de programe universitare si 17 programe de master, si University оf Sunderland, care se numara printre cele mai prestigioase institutii de invatamant din Europa.

Toti cei care doresc sa vina la World Education Fair pot participa gratuit, iar inscrierile se pot face online AICI. Mai multe informații despre World Education Fair se gasesc la www.worldeducation.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?