ACASA » ALTE EVENIMENTE » World Class FITNESS FESTIVAL la Constanţa, pe faleza Cazinoului

World Class FITNESS FESTIVAL la Constanţa, pe faleza Cazinoului

FESTIVAL FITNESS CONSTANTA. În această vără, sunteţi aşteptaţi la prima ediţie a World Class Fitness Festival! Sâmbătă, 15 iulie, vino pe faleza Cazinoului din Constanța să te bucuri de o zi întreagă de energie, distracție și mișcare continuă.

Pizza Evo

De dimineața până seara, ai de unde alege: cele mai noi concepte de group fitness, cel mai lung maraton de cycling în aer liber, antrenamente tip circuit care îți vor testa forța și rezistența, dar și cele mai distractive sesiuni de training în pereche!

Te vor întâmpina cei mai cool instructori ai momentului și antrenori invitați special din București și Cluj, pentru a-ți oferi cea mai complexă experiență de fitness pe care ai trăit-o vreodată.

Pe tot parcursul zilei, între sesiuni de antrenamente, se vor desfășura tombole și concursuri cu premii-surpriză. Fii pe fază și ai șansa să pleci acasă cu o mulțime de premii oferite de Hervis Sports, Toyota, Banca Românească, Zuzu și H2O.

Iar dacă te numeri printre norocoși, la finalul zilei, Pegas te trimite acasă cu o bicicletă, pe care o poți câștiga prin tragere la sorți! Pentru a participa la tombolă, tot ce trebuie să faci este să te înscrii la fața locului și să participi la cel puțin o clasă de aerobic sau cycling.

Consultă programul de festival și vino să vezi cât de simplu și distractiv este să faci mișcare!

SCENA DE GROUP FITNESS (SCENA MARE)
09:00-09:55 YOGA, cu Daniela Petrescu, Roxana Spanache și Peter Ambjörn
10:00-10:40 DANCE cu Roxana Nuc și Cristina Neacșu
10:45-11:25 FUN-ctional cu Paul Herinean, Claudia Gugu, Paul Găman și Adriana Moiseiu
11:30-12:15 ZUMBA Team cu Starlin Belen și Cristina Mustățea
12:20-13:00 MOVE ON Challenge
Body Combat, cu Paul Herinean și Adriana Moiseiu
Dance, cu Roxana Nucu și Cristina Neacșu
Partner Challenge, cu Paul Herinean și Adriana Moiseiu
Lucian Guzu și Claudia Gugu

Pentru clasele de aerobic, intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Locurile se ocupă în ordinea sosirii participanților.
Rezervările pentru Move On Competition se fac printr-un e-mail la: peter.ambjorn@worldclass.ro, în care să menționezi, numele, prenumele, adresa de email și numărul de telefon la care poți fi contactat/ă/. Rezervarea ta este validă atunci când primeşti un e-mail de confirmare.

Banca Românească răsplătește cel mai intens antrenament la Constanța Fitness Festival! Astfel, doi dintre cei mai activi și mai curajoși participanți care se înscriu la toate clasele de la maratonul de cycling au șansa să câștige, prin tragere la sorți, câte un echipament complet de cycling (unul de femei și unul de bărbați).
Rezervările pentru maratonul de cycling se fac aici, începând de marți, 4 iulie, ora 09:30.

Pentru a-ți rezerva locul, trebuie să menționezi numele, prenumele, adresa de email, numărul de telefon și clasa la care vrei să participi.
Poţi opta pentru următoarele variante de rezervare:
A+B+C (full marathon) – 25 de locuri disponibile
A sau B sau C – locurile se rezervă în ordinea sosirii solicitărilor.
Rezervarea ta este validă atunci când primeşti un e-mail în care ţi se confirmă opţiunea aleasă. Atenție! Dacă vei face rezervare pentru mai multe opțiuni (de exemplu: A+B+C și A sau B sau C), doar prima opțiune va fi luată în considerare și validată, iar celelalte vor fi anulate. Rezervările vor fi închise atunci când toate locurile vor fi ocupate.

ZONA DE ANTRENAMENT FUNCȚIONAL
10:00-10:40 Army Bootcamp Challenge (sesiunea I), cu Florin Ionescu și Alexandru Nicolae;
11:00-11:40 Army Bootcamp Challenge (sesiunea a II-a), cu Florin Ionescu și Diana Simineanu.

La finalul competiției, primii 6 câștigători (3 femei si 3 bărbați) vor primi premii oferite de Hervis Sports.

Înscrierile pentru Army Bootcamp Challenge se fac începând cu data de 4 iulie, printr-un email trimis la florin.ionescu@worldclass.ro, în care să menționezi, numele, prenumele, adresa de email, numărul de telefon și sesiunea de antrenament la care vrei să participi (I sau II). Rezervarea ta este validă atunci când primeşti un e-mail în care ţi se confirmă opţiunea aleasă.

De asemenea, înscrierile se vor face și la fața locului. Locurile se vor rezerva în ordinea sosirii solicitărilor.

EXTRA ACTIVITĂȚI:
Zonă de evaluări corporale cu Tanita Body Analyzer;
Zonă de relaxare H2O;
Stand Up Paddle.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?