ACASA » ALTE EVENIMENTE » WORKSHOP ,,Organizarea evenimentelor de afaceri”

Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, prin Centrul de Resurse pentru Afaceri si Inovare Euro Dobrogea, organizeaza miercuri, 28 noiembrie 2012, workshop-ul cu tema ,,Organizarea evenimentelor de afaceri”, care va avea loc in sala Euro Dobrogea, sediul CCINA Constanta, incepand cu ora 11.00.

Pizza Evo

Intr-o lume in care comunicarea este esentiala, workshop-ul se adreseaza reprezentantilor societatilor comerciale si tinerilor dornici sa afle cat mai multe detalii despre procesul organizarii evenimentelor destinate mediului de afaceri.

In cadrul actiunii vor fi abordate punctual aspecte legate de provocarile actuale in domeniul organizarii de evenimente, rolul si etapele procesului de planificare a intalnirilor de afaceri, evenimentelor corporate, conferintelor, galelor si altor evenimente speciale. De asemenea, o latura importanta a workshop-ului este aplicarea tuturor notiunilor teoretice in manieră interactiva, pe studii de caz concrete. Tematica evenimentului va fi completata de prezentarea elementelelor esentiale ale comunicarii dintre organizatorii de evenimente si reprezentantii agentiilor de turism.

Tariful cursului este de:

–       100 lei/persoana + TVA ( pentru firmele membre CCINA si institutii publice)

–       120 lei/persoana + TVA (pentru firmele nemembre CCINA si persoane fizice)

La finalizarea workshop-ului, tuturor cursantilor li se vor elibera diplome de participare.

Informatii suplimentare:

C.C.I.N.A. Constanta, Bd. Alexandru Lapusneanu nr. 185 A, Etajul 2, Centru Euro Dobrogea

 Tel / Fax: 0241-553.876, E-mail: eurodobrogea@ccina.ro

0725 308 744 – Cristina Lazar (cristina.lazar@ccina.ro)

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?