ACASA » CALENDAR » Workshop: LIMBAJELE IUBIRII SI DRAGOBETELE

“Ora de psihologie” va propune doua ateliere incitante, atractive, provocatoare, la finalul carora veti redescoperi cum este sa fii indragostit, sa te bucuri de o relatie de cuplu reciproc avantajoasa, plina de satisfactii si impliniri. Numele lor? “ Limbajele iubirii” si “ Oameni care iubesc prea mult” – Oameni care iubesc prea mult, oameni care iubesc prea putin, oameni care iubesc si nu stiu cum sa-si arate dragostea. In cadrul atelierului vom face o incursiune in universul celor care iubesc: „De cate ori traite, ai iubit? Iubirile traite, le simti si n-au sfarsit! ’’

limbajele iubirii

Ca bonus al intalnirii: un material in format pdf: “Fericirea in cuplu – intre fidelitate si infidelitate “ primit pe mail, in urma inscrierii la atelierele propuse mai sus.

Atelierele se adreseaza celor interesati sa dezvolte o relatie plina impliniri cu partenerul de viata si celor dispusi sa-si “franga” 3 ore (intre 10.30-13.30, 23 februarie 2014) dintr-o zi de duminica a lunii februarie pentru a lua parte la acestea.

Lectorii implicati in derularea acestui eveniment au vocatie pentru aceasta, sunt persoane devotate, fac cu pasiune acest lucru, au invatat din propriile greseli astfel incit acum va oferim cele mai pertinente opinii si asteapta sa va manifestati liber si spontan intr-un cadru amical. Intalnirea se finalizeaza cu o diploma de participare, si va fi caracterizata prin energie pozitiva, spontaneitate si relaxare.
Locatia va fi anuntata in timp util persoanelor interesate.

Persoane de contact:
Verona Simionesei, telefon 0723163834 sau email simionesss@yahoo.com
Ionela Manda, telefon 0722210545 sau email ionelamanda@yahoo.com
Intrarea este cu donatie libera

Iar ca surpriza vom avea ca invitat un artist constantean. Va lasam sa aflati cine in ziua desfasurarii evenimentului.

Deoarece locurile sunt limitate, te rugam sa confirmi telefonic participarea. Ne dorim sa fim relaxati, nu inghesuiti intr-o sala neincapatoare . Va invitam sa descoperim impreuna universul iubirii!

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?