ACASA » ALTE EVENIMENTE » Workshop GRATUIT, “SANATATEA GRAVIDEI SI A MAMEI”, la Carturesti

Workshop GRATUIT, “SANATATEA GRAVIDEI SI A MAMEI”, la Carturesti

SANATATEA GRAVIDEI SI A MAMEI. Seria evenimentelor de parenting – organizate de catre Kool Media, continua cu un nou workshop dedicat gravidelor, mamicilor, dar si viitoarelor mamici, ce doresc sa afle informatii de la prima moasa independenta din Romania, Vania Limban.

Pizza Evo

Cum ne mentinem pe parcursul sarcinii? Raspunsul la aceasta intrebare il veti afla la Workshop-ul “Sanatatea Gravidei si a Mamei”. Atelierul isi propune sa ofere tinerelor mame, gravidute sau femei care isi doresc un copil, cat mai multe sfaturi si trucuri pentru o nastere cat mai usoara, fara dureri sau complicatii, sfaturi pentru tonifiere dupa nastere.

Seminarul va avea loc, MARTI, 30 iunie, la Libraria Carturesti din City Park Mall, incepand cu ora 17.00, iar participarea este GRATUITA.

sanatatea-gravidei-si-a-mamei

In cadrul acestui seminar, parintii vor afla detalii importante despre o naşstere naturala cu perineul intact, ce exercitii trebuie sa realizeze in timplul sarcinii, cum ii pot ingriji mai bine pe copii, senzorii pe care copiii ii au, detalii utile despre trimestrul al patrulea de sarcina, BabY Home Spa, Gym & Aqua Gym pentru gravide, sugestii pentru fermitatea mamelor active, dar si aspecte ale sanatatii reproductive.

Cu peste 25 de ani de experienta, Vania Limban, prima moasa independenta din Romania, a ajutat sute de femei insărcinate in timpul travaliului sau la nastere. Are numeroase stagii de pregatire la Universitatea de Vest a Angliei, la Spitalul General din Edinburgh, Scotia, dar si la Georgetown University, in America. In Belgia, s-a perfectionat in nasterea in apa. A lucrat in sala de nasteri a Spitalului Universitar, Bucureşti, iar din 2002 este manager la Active Center. In prezent coordoneaza ca Wellness Manager programele Active Center si lucreaza ca si colaborator la Maternitatea Regina Maria.

La sfarsitul evenimentului va fi orbanizata o TOMBOLA CU PREMII oferite participantilor de catre partenerii evenimentului.

Mai multe detalii gasiti pe www.facebook/KoolMedia

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?