ACASA » ALTE EVENIMENTE » Workshop GRATUIT: “Sanatatea Gravidei ai a Mamei”, la Camara cu Merinde

Workshop GRATUIT: “Sanatatea Gravidei ai a Mamei”, la Camara cu Merinde

WORKSHOP CONSTANTA. Prima moasă independentă din România, Vania Limban, revine la Constanta. Acesta îşi propune să ofere tinerelor mame, graviduţe sau femei care işi doresc un copil, cât mai multe sfaturi şi trucuri pentru o naştere cât mai uşoară, fără dureri sau complicaţii, sfaturi pentru tonifiere dupa nastere.

Seminarul va avea loc, joi, 23 iunie, la Cămara cu Merinde din Bd-ul Mamaia nr. 180, începand cu ora 17:00, iar participarea este gratuita.

În cadrul acestui seminar, părinţii vor afla detalii importante despre o naştere naturală cu perineul intact, ce exerciţii trebuie să realizeze în timplul sarcinii, cum îi pot îngriji mai bine pe copii, senzorii pe care copiii îi au, detalii utile despre trimestrul al patrulea de sarcină, BabY Home Spa, Gym & Aqua Gym pentru gravide, sugestii pentru fermitatea mamelor active, dar şi aspecte ale sănătăţii reproductive.

La sfârşitul seminarului, organizatorii au pregătit o tombolă cu premii oferite de partenerii evenimentului.

PR(1)Cu peste 25 de ani de experienţă, Vania Limban, prima moasă independentă din România, a ajutat sute de femei însărcinate în timpul travaliului sau la naştere.

Are numeroase stagii de pregătire la Universitatea de Vest a Angliei, la Spitalul General din Edinburgh, Scoţia, dar şi la Georgetown University, în America. In Belgia, s-a perfectionat în naşterea în apă.

A lucrat în sala de naşteri a Spitalului Universitar, Bucureşti, iar din 2002 este manager la Active Center. În prezent coordonează ca Wellness Manager programele Active Center şi lucrează ca şi colaborator la Maternitatea Regina Maria.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?