ACASA » ALTE EVENIMENTE » Workshop GRATUIT cu Dr. Cristian Andrei! Cate maini are o mama?

Workshop GRATUIT cu Dr. Cristian Andrei! Cate maini are o mama?

WORKSHOP CRISTIAN ANDREI. Kool Media vă invită la workshop-ul. “Câte mâini are o mamă”, susţinut de Dr. Cristian Andrei, unul dintre cei mai apreciati psihoterapeuti, traineri si autori din România.

Workshop- ul va avea loc la Cămara cu Merinde, sâmbată – 28 Mai 2016, ora 12:00, şi se adresează MAMELOR, VIITOARELOR MAME şi TĂTICILOR pentru a le intelege mai uşor pe mămici.

Pentru o bună organizare, vă rugăm confirmaţi participarea la adresa de e-mail: office@koolmedia.ro (menţionaţi nume şi număr de telefon)

Acces GRATUIT! Locuri limitate! Tombola cu premii!

Despre programul evenimentului:
• Funcțiile sociale ale femeii;
• Time managementul: Mamă, soție, femeie, mamă de carieră;
• Conflictul între a fi și a face;
• Independența și apartenență.

13220867_1019019978152669_8987307157767033069_n

DR. CRISTIAN ANDREI
– Este medic în neuropsihiatria copilului și adolescentului. A făcut Liceul Sanitar și Facultatea de Medicină.
– Este editor corespondent la ”The British Journal of Psychiatry”; coordonator al Forumului pentru copii și familii afectate de HIV/SIDA, fondator al Institutului de Relatii Umane București;
– Oferă consultații gratuite, săptămânale, pentru persoanele abuzate sexual, în cadrul organizației ”Salvați Copiii”; consiliere și terapie pentru tinerii dependenți de droguri.
– Este realizator al emisiunii pe teme de educație sexuală ”Lecții Particulare” la Radio 21; realizator al emisiunii ”Dialog întredeschis” KISS FM și realizator al emisiunii TV „9595” la Antena 1 si invitat in permanenta la diferite posture nationale de televiziune;
– Este autorul a trei volume: Lectii Particulare, Perna si Ruj, Cine m-a facut femeie?

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?