ACASA » WORKSHOP & SEMINAR » Workshop de cantat la TOBE AFRICANE, cu Florin Romascu de la SISTEM!

Workshop de cantat la TOBE AFRICANE, cu Florin Romascu de la SISTEM!

WORKSHOP DJEMBE IN DOORS. Florin Romascu, membru al formatiei Sistem, vine la Constanta cu un workshop inedit de tobe africane (djembe). Evenimentul este programat in clubul Doors, sambata, 30 mai, incepand cu ora 15.30.

Cursurile de tobe africane reprezinta o modalitate rapida si naturala de a dezvolta anumite capacitati sau de a relaxa participantii. O sesiune este formata din doua reprize de 40 de minute, cu o pauza de 20 de minute.

Prima repriza este cea de acomodare si de cunoaștere a pulsului ritmic interior si exterior (al lumii tale interioare care se misca in cea din exterior). In a doua repriza incercăm sa stimulam creativ ritmul personal si sa-l dinamizam sau sa-l temperam dupa cum este cazul”, precizeaza organizatorii.

curs djembe doorsPretul unui bilet este de 50 de lei. In cazul in care pretul nu este achitat anticipat, inscrierea este anulata. Numarul maxim de participanti este de opt-zece persoane. Inscrierile se fac la numarul de telefon 0724 017 318 sau pe e-mail (tobe.africane@yahoo.com).

Ce este un Djembe?
Djembe este un instrument de percutie traditional african al carui nume se traduce prin expresia „toata lumea se aduna in pace”. Este format din trei elemente primordiale: lemn, piele si metal. Tribul Malinke spune ca un percutionist desavarsit poate sa faca un djembe pentru a spune povestile sufletului.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?