ACASA » WORKSHOP & SEMINAR » Workshop “Capcane si Provocari ale Parintilor” cu Super Nanny, Irina Petrea

Workshop “Capcane si Provocari ale Parintilor” cu Super Nanny, Irina Petrea

WORKSHOP SUPER NANNY. Cum comunicam cu copilul nostru? Ce capcane si provocari au parintii in relatia cu copiii lor? Raspunsul la intrebari il veti afla chiar de la Irina Petrea, cea mai cunoscuta Super Nanny din Romania, la Workshop-ul “Capcane si Provocari ale parintilor”. Acesta se adreseaza atat parintilor, cat si viitorilor parinti, ce vor sa comunice cat mai usor si frumos cu copiii sai.

workshop super nanny

Seminarul va avea loc, JOI, 26 NOIEMBRIE 2015, la Libraria Carturesti din City Park Mall, incepand cu ora 17:00, iar PARTICIPAREA ESTE GRATUITA. In cadrul acestui seminar, parintii vor afla detalii importante despre jocul parintilor cu copiii, comportamente dificile si chiar inadecvate la copii si medierea conflictelor, formarea caracterului copilului. De asemenea, parintii vor putea adresa intrebari pentru a primi solutii de la cea mai importanta Super Nanny din Romania.

Super Nanny – Irina Petrea, cea mai cunoscuta Super Nanny din Romania, si-a facut debutul in televiziune la TVR, in 1994. Emisiunea “Supernanny” de la Prima TV (2005-2006) s-a bucurat de un succes foarte mare. Printre emisiunile realizate se mai numără “Consilier de urgentă” si “Copii contra parinti” (National TV). Din 2007 este colaborator al Organizaţiei Salvaţi Copiii Romania. A publicat articole in mai multe reviste si a scris doua carti.

Evenimentul este al 3-lea din seria de evenimente de parenting si este realizat de către Kool Media in parteneriat cu Librăria Carturesti City Park Mall si cu sprijinul partenerilor: Camara cu Merinde, Dolphin Travel & Events, Gradinita Casuta din padure, Piscina Ondina, Dobrogea, Jiva Jair, Yoga Joy Studio, Techir, Cabinet Individual de Psihologie – Gabriela Bazaitu si partenerilor media: Urban Constanta, Constanta News- Ctnews.ro , Evenimente Constanta, 101stiri.ro si Cuget Liber.

Aceştia vor oferi celor prezenti si premii in cadrul tombolei organizate la sfarsitul evenimentului.
Inscrieri la adresa de e-mail : office@koolmedia.ro  (mentionati nume si numar de telefon)

Acces GRATUIT. Locuri limitate.

Mai multe detalii gasiti pe www.facebook/KoolMedia

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?