ACASA » ALTE EVENIMENTE » WORK INSIDE, EXPLORE OUTSIDE – workshop de dezvoltare personala prin teatru la Forte Life

1470408_10151789716855849_895562111_nTeatrul e o dimensiune extrema, in care descoperi portaluri fantastice spre interiorul tau cel mai profund si punti spre lumea din afara ta!
Deschidem acest atelier pentru cei mari, care au depasit prima copilarie si intra in etapa de deschidere, de crestere constienta.
Prin tehnici specifice teatrului si scenei, vom pune accent pe dezvoltarea abilitatilor, pe care le consideram utile unui om in aceasta lume:
– cresterea constiintei de sine in raport cu lumea intreaga
– capacitatea de a se exprima liber – libertatea de expresie
– imbunatatirea mecanismelor de comunicare si relationare
– dezvoltarea capacitatilor de a lucra in echipa
-capacitatea de a constientiza perspective, filtre, convingeri
– constientizarea valorilor personale si instrumente pentru a actiona in sensul propriilor valori
– gestionarea legaturii dintre emotie si actiune
– intelegerea si asumarea actiunilor individuale

Acestea sunt cateva dintre beneficiile pe care le vor avea participantii la atelierele de sambata dimineata, ora 10:00, de la Forte Life.
Vom folosi exercitii si jocuri de improvizatie, de dictie si vorbire, de miscare scenica, de pantomima, jocuri si actiuni specifice teatrului – intr-o atmisfera ludica, provocatoare, care sa stimuleze creativitatea si dezvoltarea personalitatilor participantilor.
Atelierul va fi coordonat de Madalina Petrencu – actrita, papusar, co-fondator si co-ordinator al TRUPEI SUFLETEL, mama a 3 baieti (4 ani, 11 ani si 22 ani), cu cateva diplome adunate, dar cel mai important, cu o mare experienta de lucru in relatie directa si interactiva, cu copiii de toate varstele – in lumea spectacolului ( in teatru din 1991).

Costul unui atelier este de 25 lei/ participant.
Informatii si inscrieri la 0766400181 (Ramona Leonida, Event Manager) sau la 0766 556 002 – Madalina Petrencu ( TRUPA SUFLETEL).
Frecventa – deocamdata, o data pe saptamana, sambata dimineata.
Un workshop pentru o dimensiune speciala!

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?