ACASA » ALTE EVENIMENTE » Weekend-ul PRIETENIEI, la Maritimo! Concurs “Prietenul la bere se cunoaşte”

flyer_prietenie_fataTe asteptam să te simţi bine alaturi de cei mai dragi prieteni în Maritimo Shopping Center, iar noi te premiem, cu bere Bergenbier Fresh. Dacă ţi-am stârnit interesul, atunci vino în perioada 28 – 29 iunie, începând cu ora 12.00, să participi la concursul „Weekendul Prieteniei”.

Condiţiile şi modul de participare:

Toate persoanele cu vârsta de minim 18 ani vor putea participa la concursul „Prietenul la bere se cunoaste” doar dacă s-au înscris pe lista participanţilor. Înscrierea se va face în limita locurilor disponibile la Info Desk sau la spațiul amenajat în Maritimo Shopping Center, fiecare înscris putând să participe la fiecare din probele concursului. Probele disponibile în cadrul acestui concurs sunt:

Proba de Fusbal: Această probă se va juca pe echipe. Se vor face echipe de câte doi înscriși, iar întrecerea va avea loc între două echipe. Se joaca la masa special amenajata pana cand una dintre echipe reuseste sa marcheze 5 goluri in poarta adversarului.

Lovituri la poarta: La aceasta probă, organizatorul va delimita un teren care cuprinde 1 poarta de dimensiuni reduse si un bax de bere pe post de portar. Jocul va avea loc între doi participanți, fiecare având dreptul la 5 suturi dintr-un picior din acelasi punct. Fiecare minge care ajunge in poarta se calculeaza cu un punct. Jucătorul cu cel mai mare punctaj după cele 5 suturi câștigă. În caz de egalitate, ambii concurenți vor fi considerați câștigători ai probei.

Aruncări cu mingea: La aceasta probă, organizatorul va delimita un teren care cuprinde 3 cosuri aflate la o distanță crescătoare față de o linie de aruncare. Jocul va avea loc între doi participanți, fiecare având dreptul la 5 aruncări. Fiecare cos are un punctaj, iar pentru fiecare minge care ajunge într-un cos, înscrisul primește punctajul aferent cosului respectiv. Jucătorul cu cel mai mare punctaj după cele 5 aruncări câștigă. În caz de egalitate, ambii concurenți vor fi considerați câștigători ai probei.

Proba de mini-golf: La aceasta probă, organizatorul va delimita un teren de mini golf. Jocul va avea loc între doi participanți, fiecare având dreptul la 5 lovituri in incercarea de a marca steagul. In functie de numarul de lovituri folosite se stabileste punctajul iar in functie de acesta premierea. Jucătorul cu cel mai mare punctaj câștigă. În caz de egalitate, ambii concurenți vor fi considerați câștigători ai probei.

Proba de baschet: La aceasta probă, organizatorul va delimita un teren care cuprinde 1 cos de baschet si 3 puncte de aruncari libere. Jocul va avea loc între doi participanți, fiecare având dreptul la 6 aruncări libere, cate doua din fiecare punct marcat. Fiecare punct marcat are un punctaj specific, iar pentru fiecare minge care ajunge într-un cos, înscrisul primește punctajul aferent. Jucătorul cu cel mai mare punctaj după cele 6 aruncări câștigă. În caz de egalitate, ambii concurenți vor fi considerați câștigători ai probei.

Sotron: La aceasta probă, organizatorul va delimita un teren de sotron. Jocul va avea loc între doi participanți, fiecare având dreptul la o incercare de a parcurge traseul fara greseala in cel mai scurt timp. In functie de timpul obtinut se stabileste castigatorul. În caz de egalitate, ambii concurenți vor fi considerați câștigători ai probei.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?