ACASA » STIRI » Vunk si Antonia pregatesc un videolip la piesa “Pleaca!”

Succesul rezultat in urma duetului dintre trupa Vunk si Antonia la piesa “Pleaca!”, cantata live pentru prima data la Romanian Music Awards 2011, aduce dupa sine si un videoclip.

Pizza Evo

“La cat de populara a devenit piesa si intr-un timp atat de scurt, trebuie sa facem un videoclip care sa surprinda la fel de mult si care sa se ridice la nivelul asteptarilor publicului. Avem un scenariu in care se va regasi oricine si care va sublinia ideea ca in alegerile pe care le facem, de cele mai multe ori ar trebui sa ne ascultam instinctul, “vocea” aceea din interiorul nostru. Tot ce pot sa spun acum este ca va iesi un clip suprarealist, in care si eu si Antonia ne vom cauta pana niciunul dintre noi n-o sa mai poata pleca… din povestea videoclipului”, a spus Cornel Ilie pentru MTV.

Videoclipul piesei “Pleaca!” va fi filmat in cursul saptamanii viitoare, iar lansarea va avea loc undeva la mijlocul lunii noiembrie. Pana atunci insa, mai jos puteti asculta varianta de studio a piesei, lansata in urma cu doar doua zile. Suna bine de tot!

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?