ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » VREMEA pe litoral si la munte pentru acest week-end. Ce anunta meteorologii

VREMEA pe litoral si la munte pentru acest week-end. Ce anunta meteorologii

VREMEA IN WEEKEND CONSTANTA. Vremea din ultimele doua zile le-a cam stricat planurile celor care se afla la mare, dar meteorologii ne dau vesti bune.

Pizza Evo

vremea-pe-litoral

In urmatoarele doua zile, pe litoral vremea va fi predominant frumoasa, cu cerul variabil la senin. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 29 de grade, iar cele minime intre 18 si 21 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 20 si 21 de grade.

LA MUNTE

Daca sunteti din Constanta si vreti ca in acest weekend sa ajungeti la munte, meteorologii anunta ca cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate indeosebi dupa-amiaza si la inceputul noptii, cand se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului local in Carpatii Meridionali si in Carpatii Orientali si doar izolat in cei Occidentali.

In Prahova vremea se va mentine calduroasa in intreg weekend-ul. Cerul va fi variabil, cu unele innorări spre seara, dar conditiile de ploaie de scurta durata vor fi reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maximă va fi de 31-32 de grade, iar cea minima de 16-18 grade.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?