ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » VREMEA la Constanta. Saptamana aceasta se anunta zile cu soare!

VREMEA la Constanta. Saptamana aceasta se anunta zile cu soare!

VREMEA CONSTANTA. Meteorologii au anuntat si pentru saptamana 16 – 22 noiembrie o vreme deosebit de calda, cu soare, dar si cativa nori. Deocamdata nu sunt anuntate ploi si se pare ca acestea isi vor face aparitia spre mijlocul saptamanii viitoare.

Luni, la Constanta, cerul este partial innorat si vantul sufla cu putere, dinspre nord-vest. Cu toate acestea, va fi foarte cald si maxima termica va atinge 17 grade Celsius. La noapte, norii vor persista si termometrele vor indica minimum 3 grade. Maine, se va raci temporar, pe timpul zilei, insa, noaptea, va fi mai cald. Valorile termice se vor incadra intre 6 si 13 grade.

Miercuri, 18 noiembrie, va fi din nou partial innorat, dar se va incalzi la loc. Vom avea intre 7 si 17 grade. Joi, norii nu se lasa dusi si se vor inregistra intre 5 si 16 grade, iar vineri, se va insenina si temperaturile vor fi intre 6 si 17 grade.

Week-end-ul se anunta insorit si deosebit de calduros. Pentru sambata sunt prognozate 16 grade, duminica, sunt asteptate 18 grade Celsius.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?