ACASA » ALTE EVENIMENTE » “Vreau sa fiu antreprenor”conferinta pentru elevi de liceu la Hotel Ibis

1458617_605713209490834_663787588_nJCI Constanța (Junior Chamber International Constanța) vă invită joi, 21 noiembrie 2013, de la ora 14.00, la conferințaVreau să fiu antreprenor” – Constanța, la Hotel Ibis, sala Ovidiu (B-dul Mircea cel Bătrân nr 39B-41), conferință organizată Fundația Romanian Business Leaders – www.rbls.ro. Deoarece antreprenoriatul este una din cele patru directii de acțiune ale JCI la nivel internațional, JCI Constanța sprijină și promovează această conferință organizată în Constanța, cu atât mai mult cu cât publicul țintă al conferinței sunt elevii de liceu din clasele X – XII, interesați de antreprenoriat, tineri ce vor deveni oameni de afaceri în anii următori.

Pizza Evo

Timp de trei ore, trei antreprenori și lideri de business din România – Ruxandra Ogrendil (Pathfinder Management  & Consulting), Alex Milcev (EY România), Adrian Mina (DaVinci Dental Clinic) si Catalin Anghel (Crucial Systems)- vor discuta cu 150 de elevi de liceu din Constanța despre ce înseamnă să fii antreprenor.

Evenimentul este cel de-al zecelea din seria de douăsprezece conferințe “Vreau să fiu antreprenor”, care au loc în 2013, în principalele orașe din România – un proiect non-profit prin care Fundația Romanian Business Leaders (RBL) își propune să pună în contact antreprenorii de azi cu cei de mâine.

Proiectul a debutat la 4 aprilie 2013 la Brașov, a continuat la Iași (18 aprilie), Târgu-Mureș (15 mai), Cluj-Napoca (16 mai), Timișoara (31 mai),  Sibiu (15 iulie) , Oradea (10 octombrie) , Craiova (24 octombrie) și Galați (7 noiembrie).

După Constanța (21 noiembrie), conferințele continuă la Pitești (28 noiembrie) și București (5 decembrie).

În cadrul evenimentului, antreprenorii și executivii vorbesc despre ce presupune concret viața de antreprenor ca alternativă de carieră și dezvoltare personală și răspund, în final, întrebărilor liceenilor și studenților.

Participanții vor primi în dar cartea “Ghidul Practic pentru Antreprenori”, lansată anul trecut de un grup de membri ai RBL și vor avea oportunitatea sa obțină internship-uri în companiile reprezentate de antreprenorii și liderii pe care îi întâlnesc în timpul conferinței.

Despre Fundația Romanian Business Leaders

Fundația Romanian Business Leaders este o organizație apolitică, neguvernamentală și non-profit, înființată în iulie 2011. Obiectivul său este să dezvolte o platformă de acțiune și implicare socială pentru lideri din mediul privat. Scopul ultim este ca România să devină o țară mai bună pentru business-ul responsabil și, în felul acesta, pentru toți românii.

Comunitatea Romanian Business Leaders numără peste 200 de antreprenori și șefi de companii din România care, de aproape doi ani de zile, lucrează voluntar în proiecte concrete de antreprenoriat social, generate de ei, în domeniile EDUCAȚIEI, CULTURII ANTREPRENORIALE și BUNEI GUVERNĂRI.

Fundația Romanian Business Leaders acționează în patru direcții esențiale: (1) concretizează proiecte rezultate la Summit-ul annual Romanian Business Leaders, din luna februarie, (2) contribuie la îmbunătățirea politicilor publice prin transfer de know how din mediul privat spre sectorul public și propuneri concrete de probleme și soluții către autorități, prin grupuri mixte de lucru public-privat, (3) propune priorități pentru guvernare prin întălnirile periodice sub titlul Agenda pentru România, în care oameni de business, lideri ai societății civile și din politică discută provocările și tendințele cu impact major în economie și societate și (4) aduce împreună liderii din business cu viziune și cu încredere în România.

Oamenii din Romanian Business Leaders sunt antreprenori, directori generali de IMM-uri sau reprezentanți de top din managementul companiilor de mari dimensiuni, românești sau multinaționale, care conduc afaceri corecte și care produc valoare pentru economie și societate.

Fundația Romanian Business Leaders este condusă de un consiliu director din care fac parte Ioana FILIPESCU (managing director al Raiffeisen Investment România), Anca HARASIM (director executiv al Camerei de Comerț Americane în România), Mihaela PERIANU (antreprenor, CEO al AIMS Human Capital București și Dale Carnegie Training), Andreea ROȘCA (Managing Partner Excel Communications, fost jurnalist, consultant în comunicare), Dragoș ANASTASIU (director general Eurolines), Sorin AXINTE (senior partner la GLUE București, strategie de marketing si de brand), Lucian BUTNARU (antreprenor, CEO ZebraPay, fost CEO al TechTeam), Felix DANILIUC (director general Raiffeisen Leasing), Dragoș DINU (fost CEO al ADPharma), Andi DUMITRESCU (director general GfK România), Mihai MARCU (antreprenor, președinte MedLife), Felix PĂTRĂȘCANU (antreprenor, fondator FAN Courier) și Dragoș ROȘCA (CEO Gemisa Investments).

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?