ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Voluntarii din Constanta au plantat 43.000 de puieti in campania “Plantam fapte bune”

Voluntarii din Constanta au plantat 43.000 de puieti in campania “Plantam fapte bune”

CAMPANIA PLANTAM FAPTE BUNE. Cea mai mare actiune de impadurire cu voluntari din Romania s-a incheiat cu succes! Aproape 10.000 de oameni au muncit cot la cot in mai multe judete din tara, in cadrul actiunii de impadurire desfasurata pe 14 noiembrie de “Plantam fapte bune in Romania“.

Pizza Evo

Dincolo de cifrele impresionante, pe care le puteti gasi pe www.plantamfaptebune.ro, au stat munca si entuziasmul echipelor de organizare din cele 14 judete din intreaga tara.

La Pestera, in judetul Constanta, voluntarilor care au venit sa planteze fapte bune li s-au alaturat 75 de militari americani de la baza Mihail Kogalniceanu. “Peste 700 de oameni au aratat ce inseamna implicarea civica, plantand in timp record 43.000 de puieti, in beneficiul naturii si al comunitatii din Pestera. Plantam fapte bune in Romania” face mult mai mult decat o impădurire, schimbă mentalitati!“,  a declarat Cosmin Barzan, coordonator judetean Constanta.

Ministerul Mediului Apelor si Padurilor a fost partenerul instituţional al acestui demers. R.N.P. – ROMSILVA a furnizat gratuit puietii necesari impaduririi si asistenta de specialitate pe plantatiile oficiale ale proiectului.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?