ACASA » ALTE EVENIMENTE » VLAD GRIGORESCU arată cum e să fii “Par anormal”, în Phoenix

1902872_587145848027063_1156744582_nVlad Grigorescu, omul care a facut senzatie la “Românii au talent”, revine la Constanţa cu PAR ANORMAL! Un spectacol de mentalism si magie cum nu s-a mai facut pana acum. Spectatorii sunt implicati direct in evolutia spectacolului. Participa din sala sau pe scena sub indrumarea lui Vlad Grigorescu, “unul dintre cei mai buni entertaineri pe care ii avem in Romania” (Andi Moisescu).

Este un spectacol de talie international, plin de lucruri imposibile si bizare, demonstratii de abilitati extraordinare si intorsaturi care surprind pe oricine. Totul este pigmentat cu obisnuitul umor acid al lui Vlad Grigorescu.

Cu totii am auzit povesti despre intamplari paranormale, am auzit de oameni cu abilitati paranormale, se fac emisiuni si filme despre asta, ni se spune ca asa ceva exista cu adevarat dar pana azi, nimeni nu a reusit sa demonstreze o astfel de abilitate sau fenomen, in conditii stiintifice de test. De ce? Pentru ca NIMIC NU ESTE PARANORMAL, totul are o explicatie.

Vino s-o afli si tu, vineri 28 februarie, ora 21.30, in Club Phoenix!

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?