ACASA » STIRI » VIZIRU continua atacurile la adresa finalistilor Eurovision

Dupa ce a fost respins finala nationala a concursului, Lucian Viziru a depus o plangere la EBU, organizatorul international al competitiei si, totodata a declarat despre Catalin Josan ca nu este in masura sa reprezinte Romania pentru ca este basarabean.

Pizza Evo

Seria atacurilor lansate de Viziru au inceput imediat dupa aflarea rezultatelor. Prima tinta a fost compozitorul Costi Ionita, care a intrat in concurs cu o piesa compusa pentru trupa Mandinga. Acum, tinta este interpretul Catalin Josan, unul dintre favoritii selectiei nationale. “Dintre piese, a lui Josan e cea mai de bun-simt dintre toate, dar cum sa ne reprezinte un basarabean la Eurovision?”, a declarat Viziru pentru Libertatea.

In contestatia depusa la EBU, Lucian Viziru a acuzat faptul ca din juriul din acest an au facut parte reprezentati ai caselor de discuri si ca deciziile au fost luate pe criterii subiective, unii dintre concurenti fiind sub contracte cu respectivii producatori. Totodata, el este singurul artist respins care a depus o contestatie.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?