ACASA » Fun pe net » Virgini la 30 de ANI. Au cariere de succes si au realizari pe plan profesional, dar atat

Virgini la 30 de ANI. Au cariere de succes si au realizari pe plan profesional, dar atat

VIRGINI LA 30 DE ANI. Intr-una dintre cele mai industrializate si evoluate tari de pe glob, unul din patru barbati cu varste peste 30 de ani sunt virgini. Asta se intampla in Japonia, unde cele mai recente statistici guvernamentale puncteaza acest aspect, ba chiar a aparut si un termen special pentru cei care se incadreaza in aceasta categorie: “yaramiso“.

yaramiso-virgini-Japonia

Prin urmare, au aparut diverse organizatii si business-uri care sa-i ajute sa isi piarda virginitatea, scrie Daily Telegraph.

Un studiu guvernamental arata ca un sfert dintre barbatii necasatoriti cu varsta intre 30 si 40 de ani din Japonia sunt in aceeasi situatie. Unii au facut o alegere constienta, dar altii isi doresc o schimbare.

Numarul mare de virgini nu face decat sa agraveze declinul demografic al Japoniei, astfel incat autoritatile incurajeaza programele destinate incurajarii acestor barbati. Exista chiar un manual special pentru virgini, care sa-i ajute sa depaseasca barierele”.

“Academia Virginilor”, creata de ONG-ul “Maini albe”, ofera cursuri despre cum sa ai o relatie care sa includa si sex, dar si diverse activitati care sa ii ajute pe “yaramiso” sa scape de complexe.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?