ACASA » ALTE EVENIMENTE » VINO sa cunosti JCI CONSTANTA, cea mai activa organizatie de voluntari!

VINO sa cunosti JCI CONSTANTA, cea mai activa organizatie de voluntari!

RECRUTARE JCI CONSTANTA. JCI Constanta lanseaza campania de recrutare de noi membri, “DE CE ALEG JCI?“. Organizatia face parte din Junior Chamber International (JCI) si, la nivel mondial, adera la viziunea de a fi cea mai importanta retea de tineri cetateni activi, dornici sa aduca schimbari pozitive in societate. De 100 de ani in lume, JCI dezvolta potentialul membrilor sai prin proiecte pe domeniile antreprenoriat, internationalism, comunitate si dezvoltare personala.

Pizza Evo

In cadrul evenimentului “DE CE ALEG JCI?“, cei interesati au ocazia sa cunoasca cea mai activa organizaţie de voluntari din Constanta. Oportunitatile oferite de JCI Constanta vor fi prezentate JOI, 10 SEPTEMBRIE, ORA 19.00, la hotel IBIS.

Moderatorul si invitatul special al evenimentului va fi Cristian Tudoran, trainer apreciat la nivel naţional, specializat in coaching şi leadership. Cristian Tudoran este presedintele Asociatiei de Coaching Executiv si de Afaceri pentru o Dezvoltare Sustenabila – infiintanta in 2008, urmand standardele internationale de coaching promovate de Academy of Executive Coaching – UK.

De asemenea, invitata sa vorbeasca despre voluntariat si importanţa implicarii ca voluntar in comunitate va fi si Diana Slav, coordonatoarea proiectului Constanta Free Tour. Tot in cadrul evenimentului veti cunoaşte PARTENERI JCI Constanta, care sprijina activitatea ONG-ului.

La “DE CE ALEG JCI?“, participantii:

•    vor afla mai multe despre misiunea, viziunea si obiectivele JCI Constanta si vor face cunostinta cu echipa locala;
•    vor primi informatii despre proiectele realizate pana in prezent, precum si despre cele ce sunt in curs de implementare in acest an si cum se poate implica un membru in proiectele JCI Constanta;
•    vor afla ce inseamna sa fii membru JCI, care sunt beneficiile si de ce JCI reprezinta o oportunitate de dezvoltare personala si profesionala.

Membrii JCI

•    sunt tineri cu varste cuprinse intre 18 – 40 de ani, dornici sa se implice in realizarea de schimbari pozitive in comunitatea din care fac parte;
•    cauta permanent noi experiențe de dezvoltare si networking;
•    sunt persoane active si cu initiativa, care se implica voluntar in activitati menite sa dezvolte comunitatea din care fac parte;
•    investesc timpul lor liber pentru a putea fi activi si a participa la proiectele organizatiei.
•    constientizeaza importanta implicarii in activitati de voluntariat menite sa dezvolte mediul local, cu impact asupra comunitatii si implicit asupra propriei persoane pentru o viata mai buna.

Afis-Meet-JCI-sept-2015-partIn cadrul evenimentului, participantii vor avea ocazia sa interactioneze in discutii unu la unu cu membrii JCI Constanta, vor afla ce ii motiveaza pe acestia si ce au gasit in cadrul echipei.

Cei interesati sa participle la  eveniment sunt rugati sa confirme prezenta la numarul 0725566575 – persoana de contact, Simona Leonida.

Eveniment sustinut de: Hypermarketul CORA din City Park Mall, Junior, Forte Life, Dream Explorer, Maritimo Shopping Center, IBIS, Crucial, X-Printing, Farmacia Miraculum, Play XP, Integral Edu, Cardinal Motors

Parteneri media: KISS FM, evenimente-constanta.ro, Telegraf, Cuget Liber, Ziua de Constanta

Vizitati jciconstanta.ro pentru a afla stiri la zi si mai multe informatii despre JCI Constanta

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?