ACASA » ALTE EVENIMENTE » Vino la World Class să te antrenezi cu Peter Ambjorn și Cristian Stamate

Vino la World Class să te antrenezi cu Peter Ambjorn și Cristian Stamate

WORLD CLASS CONSTANTA. Doi dintre cei mai vechi oameni din World Class și cei care au grijă ca antrenamentele tale să se desfășoară la cel mai înalt nivel te așteaptă cu trei ore de energie și distracție!

Luni, 12 decembrie, antrenează-te alături de Peter Ambjorn și Cristian Stamate, doi dintre superexperţii World Class. Fie că ești sau nu membru World Class, vino să testezi noile concepte din programul de group fitness de la World Class Constanța.

18:00 Power Yoga cu Peter Ambjorn, în studioul de aerobic

18:15 HEE cu Cristian Stamate, în studioul de cycling

19:30 TRX cu Cristian Stamate, în zona de functional training

Power Yoga, un mix din 7 tipuri de yoga, reprezintă un mod ideal de a combina beneficiile mentale și fizice ale yoga cu exerciții fizice. Având la bază posturi solicitante din yoga clasică, Power Yoga este un program perfect pentru creșterea flexibilității și a forței, corectarea posturii și tonifierea corpului.

Iar Peter Ambjorn, General Group Fitness Manager World Class, se va asigura că lucrezi corect, pentru a putea profita de toate aceste beneficii.

Dacă vrei să-ți testezi rezistența, dar și să te distrezi pe măsură, vino la Cycling HEE. Cristian Stamate, Personal Training Manager World Class, te va provoca la un antrenament cardio exploziv și intens. Vei lucra într-o zonă de aerobic mai intensă, cu un Heart Rate între 75% şi 85% maxim, pentru a-ţi îmbunătăţi sistemul cardiovascular şi toleranţa la acidul lactic.

Și pentru că ne dorim să te surprindem constant, ți-am pregătit o oră de TRX – un nou concept de antrenament pe care te invităm să-l testezi în avanpremieră! Timp de 50 de minute vei lucra doar cu propria greutate. Va fi un antrenament excelent fie că vrei să îți lucrezi musculatura, fie că vrei să îți îmbunătățești postura sau doar să te recuperezi după o accidentare.

Rezervările se fac online AICI, începând de luni, 5 decembrie, ora 22:00, sau la recepția clubului (0723 689 211).

Poți aduce gratuit un invitat, caz în care va trebui să îi faci și lui rezervare la recepția clubului și să îi lași datele (nume, adresă de e-mail, număr de telefon).

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?