ACASA » ALTE EVENIMENTE » Vino la ExtravaCANza! Te distrezi, reciclezi şi primeşti BERE!

extravacantzaAsociaţia Alucro continuă să organizeze şi în acest an evenimente menite să responsabilizeze turiştii de pe litoralul românesc. Campania ExtravaCANza se desfăşoară în luna iulie în staţiunea Mamaia, cu scopul exclusiv de informare şi conştientizare cu privire la importanţa colectării şi reciclării dozelor din aluminiu.

Pizza Evo

Campania ExtravaCANza va avea loc în luna iulie, în zilele de vineri, sâmbăta şi duminică, respectiv: 4-6, 11-13, 18-20, pe plaja Cleopatra din staţiunea Mamaia, unde sunteţi aşteptaţi să aduceţi 10 doze goale primind în schimb o doză de suc, bere sau energizant, oferite de partenerii acestei ediţii: Bergenbier și Alconor.

Noutatea în acest an o constituie aparatul inteligent de colectare SIGUREC, pus la dispoziţie de Eco Pack Management. Cu SIGUREC, oamenii beneficiază de un sistem eficient şi interactiv de colectare şi au garanţia că dozele de aluminiu ajung direct în parcul de reciclare Green Group, unde sunt procesate şi reciclate corespunzător.

Timp de trei week-end-uri veti avea parte de o diversitate de activităţi distractive! 

Astfel, începând cu 4 iulie se dă startul la jocuri atractive pentru toate categoriile de vârstă: concursuri cu premii, pentru cei care vor înscrie cât mai multe goluri la poarta gonflabila Every Can Counts; oferim o doza plină în schimbul a minim 10 doze goale, pe care turiştii sunt invitaţi să le aducă la cortul organizatorilor;

”Pentru al cincilea an consecutiv, organizam campanii de informare şi conştientizare a turiştilor cu privire la importanţa colectării şi reciclării dozelor din aluminiu asupra mediului înconjurător. Prin această iniţiativă se doreşte promovarea reciclării dozelor, contribuind totodată la protejarea mediului înconjurător, economisirea resurselor şi energiei, în beneficiul nostru şi al generaţiilor viitoare.” Declară Adina Magsi, Director General, Asociaţia Alucro.

ExtravaCANza se adresează celor care acţionează responsabil faţă de mediul înconjurător şi calitatea vieţii, prin acţiuni de CSR la nivelul organizaţiilor şi comunităţilor, “actorilor” implicaţi direct sau indirect în managementul deşeurilor şi nu în ultimul rând, populaţiei în ansamblu.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?