ACASA » ALTE EVENIMENTE » Vino la aventura OFF-ROAD a primaverii! JCI PLAY 4X4, editia a 9-a!

Vino la aventura OFF-ROAD a primaverii! JCI PLAY 4X4, editia a 9-a!

jci-play-4x4-constanta-off-road

JCI PLAY 4×4, SUDUL DOBROGEI. Cel mai prestigios eveniment de off-road business networking din Constanta revine in atentia constantenilor activi, cu spirit de aventura! JCI Constanta, Active Training si PlayXP.net va invita la cea de-a 9-a editie JCI PLAY 4×4  – eveniment de networking între prefesionisti si oameni de afaceri din Constanta si alte zone ale tarii, pasionati de activitati in aer liber pe un traseu off-road presarat cu jocuri inedite de teambuilding.

Pizza Evo

Scopul proiectului JCI PLAY 4×4 este dezvoltarea mediului de afaceri constănțean prin realizarea intalnirilor de „off-road business networking”, fiind o oportunitate de a obtine valoare adaugata pentru timpul liber, imbogatita prin mediu si parteneri.

Editia a 9-a a evenimentului se va desfasura pe parcursul unei zile, iar traseul ales va urmari Sudul Dobrogei – o zona cu peisaje spectaculoase, ce combina atat marea, ce va putea fi observata de pe falezele superioare din zonele Tuzla/Costineşti, cât şi zona Lacului Limanu, padurea Hagieni, traseul terminându-se la Manastirea Hagieni unde va fi masa si premierea participanţilor.
Startul va fi dat din incinta Maritimo Shopping Center, începând cu ora 8:30, unde se vor forma echipele si va avea loc un scurt instructaj.

Participanții la eveniment vor lucra în echipa, vor afla informații interesante despre istoricul meleagurilor noastre, vor admira peisaje memorabile si vor descoperi comorile Dobrogei. De asemenea, organizatorii au pregatit surprize pentru toti participantii. La toate acestea se adauga interactiunea cu oameni valorosi si o experienta off-road de neuitat. Fotografii prezenti la eveniment vor imortaliza momentele cheie de pe parcursul traseului.

CUM TE POTI INSCRIE

Afis JCIPlay Mai2015 parteneri WEBInscrierile la JCI PLAY 4×4 se fac completând formularul online ce poate fi găsit AICI
Termenul limită de înscriere este luni, 11 mai 2015.

Atenţie! Inscrierile ulterioare datei de 11 mai 2015 vor include o taxă suplimentară de 50 lei!

Pachetul 1 – 150 lei/persoană – include tot programul zilei de 16 mai 2015 pentru JCI PLAY 4×4.

Pachetul 2 – 200 lei/persoană – include tot programul zilei de 16 mai 2015 PLAY 4×4 şi 1 (un) loc în maşina de teren. Acest pachet este destinat persoanelor care nu vin cu maşina de teren proprie sau nu au un loc în maşina unui prieten care participă la eveniment.

JCI Constanţa îşi rezervă dreptul de a selecta participanții, în limita locurilor disponibile.

Organizator: JCI Constanta
Co-organizatori: Active Training, PlayXP.net.

Coordonator Proiect JCI PLAY 4×4 editia a 9-a Hagieni: Remus Imposti, Tel: 0745 070 070

Responsabil INSCRIERI PARTICIPANTI: Diana Stoica, Tel: 0726 682 371

Va asteptam pe 16 mai la o experienţă de neuitat alături de JCI Constanţa!

Partener principal: CARDINAL MOTORS

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?