ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Vine VISCOLUL la Constanţa! Coduri GALBEN şi PORTOCALIU anunţate de ANM

Vine VISCOLUL la Constanţa! Coduri GALBEN şi PORTOCALIU anunţate de ANM

VREMEA CONSTANTA. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis astăzi o avertizare Cod Portocaliu și două avertizări Cod Galben de viscol și ninsori abundente pentru mai multe județe din țară, incusiv Dobrogea.

Pizza Evo

Viscolul se va manifesta în Dobrogea, în cea mai mare parte a Munteniei și în jumătatea sudică a Moldovei unde vântul va avea intensificări cu viteze de 50 – 70 km/h. La începutul intervalului, pe litoral vor fi precipitații mixte și se va depune polei.

Avertizarea de COD PORTOCALIU este valabilă pentru vineri, 6 ianuarie, între orele 02.00 – 18.00.

În a doua parte a nopții de joi spre vineri (5/6 ianuarie) și în cursul zilei de vineri (6 ianuarie), în Municipiul București și în județele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Constanța, Tulcea, Galați și Vrancea, temporar viscolul va fi puternic, rafalele vântului vor atinge 70 – 85 km/h, reducând vizibilitatea sub 50 m și local troienind zăpada.

Meteorologii anunţă COD GALBEN ce va intra în vigoare de vineri 6 ianuarie, de la ora 20.00 până sâmbătă, 7 ianuarie, ora 10.00.

În intervalul menționat, în Dobrogea, Bărăgan și în cea mai mare parte a Moldovei va ninge moderat cantitativ, vântul va continua să prezinte intensificări cu viteze de 50 – 55 km/h și pe arii restrânse 70 km/h, temporar viscolind și spulberând zăpada.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?