ACASA » CALENDAR » VIENNA CLASSIC CHRISTMAS la Casa de Cultura

Concertul sustinut de Strauss Festival Orchestra Vienna, sub bagheta dirijorului Peter Guth, se detaseaza intre toate celelalte evenimente care au loc la sfarsit de an. Artistii orchestrei vineze sunt recunoscuti pe plan international pentru virtuozitatea si maiestria lor, castigand deopotriva admiratia publicului si a criticilor. Ei sunt considerati ambasadorii Vienei, capitala mondiala a muzicii clasice.

Spectacolul pe care il ofera orchestra este unul total, care satisface atat auditivul, cat si vizualul, dar, mai ales, emotionalul: orchestra dirijata de Peter Guth este insotita de celebra soprana Monika Mosser si de corpul de balet al Orchestrei Strauss Festival. Programul muzical este divers, cuprinzand valsuri, marsuri si polci si, desigur, o colectie speciala dedicata Craciunului.

Peter Guth, care dirijeaza cu vioara in mana, urmand traditia familiei Strauss, este recunoscut pentru jovialitatea si umorul cu care interactioneaza cu publicul, creand o atmosfera destinsa, de buna dispozitie, de adevarata sarbatoare.

Vino sambata, 17 decembrie si duminica, 18 decembrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor, incepand cu ora 19.00. Pretul unui bilet este cuprins intre 100 si 150 de lei. Pentru mai multe detalii si rezervari click AICI.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?