ACASA » Fun pe net » VIDEO. ELEVA de 14 ani BATE UN BAIAT, presupus traficant de droguri! Peste 2.5 milioane de vizualizari

VIDEO. ELEVA de 14 ani BATE UN BAIAT, presupus traficant de droguri! Peste 2.5 milioane de vizualizari

BAIAT BATUT DE FATA. O fata in varsta de doar 14 de ani a fost acuzata de agresiune dupa ce apare intr-un videoclip in care il loveste cu pumnii in fata pe un baiat. Clipul a fost vizualizat de peste 2.5 millioane ori pe Facebook in mai putin de o saptamana.

Imaginile arata o fata tragand de tricoul unui adolescent, care este cu cativa centimetri mai inalt decat ea, si vorbind cu el amenintator. La un moment dat, fata ii aplica un pumn in fata tanarului care nu face nimic pentru a se apara de atacurile fetei, transmite dailymail.

baiat-batut-de-fata

Pustoaica il intreaba in mod repetat “Are you gonna go get your cousin?” (“O sa il chemi pe varul tau?”), dupa care adauga: “Varul tau nu-mi poate face nimic – ai inteles? Crezi ca esti un tip rau/dur?”

Eleva face referire la trafic de droguri, intrebandu-l pe baiat “Unde iti este iarba?”, parand sa il avertizeze despre faptul ca vinde droguri in zona. “Nu ma enerva pentru ca o sa te las lat, intelegi? Nu ma enerva”, a continuat tanara.

Politia s-a autosesizat in urma aparitiei clipului pe Internet, iar la scurt timp tanara agresiva a fost arestata sub acuzatia de agresiune fizica. Ea va fi adusa in fata unei instante unde va raspunde pentru faptele sale.

Evenimente Constanta

Login

Prove your humanity


Lost your password?