ACASA » STIRI » VIDEO Andrei Leonte, castigatorul primului X-Factor din Romania

Iulian Vasile, Alin Vaduva si Andrei Leonte au fost cei trei finalisti ai emisiunii X-Factor, care s-au luptat pentru castigarea marelui premiu de 200.000 de euro. La final, Andrei Leonte a fost cel care a strans cele mai multe voturi din  partea publicului, fiind desemnat castigatorul primei editii.

Pizza Evo

Fiecare concurent a avut de interpretat trei melodii. Andrei a inceput show-ul cu piesa ‘The Man Who Can’t Be Moved’ si a continuat cu un duet de exceptie alaturi de trupa Vama, alaturi de care a cantat piesa ‘Vama Veche’. Ultima piesa cantata de Andrei a fost ‘Someone Like You’.

Andrei Leonte a obtinut 51% din voturi, Iulian Vasile 16,5%, iar Alin Vaduva 32,5%. Rezultatul nu este surprizator, Andrei fiind inca de la inceputul competitiei unul dintre preferatii publicului.

Eu sper sa urmeze de abia de acum inainte cea mai frumoasa perioada. X-Factor a fost cel mai fain lucru din viata mea. A fost prima mea sansa sa vad cum e in lumea asta si nu-mi vine sa cred ca se termina. Cel mai tare o sa-mi lipseasca scena pe care am cantat saptamana de saptamana, a declarat Andrei Leonte pentru evz.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?