ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Vedete de la Hollywood vor filma la Constanta un thriller SF!

Vedete de la Hollywood vor filma la Constanta un thriller SF!

FILM HOLLYWOOD TURNAT LA CONSTANTA. Actorii Glenn Close, Willem Dafoe si Noomi Rapace vor veni la Constanta unde vor turna scene din filmul “What Happened to Monday“. Filmarile se vor desfasura in centrul vechi al orasului si in Portul Constanta, scrie adevarul.ro

Thrillerul SF de actiune “What Happened to Monday” prezinta drama unei familii din viitor, cu 7 fete gemene, care trebuie sa se supuna politicii guvernului ce impune ca o familie sa aiba un singur copil. Pelicula va rula pe marile ecrane in 2016.

Potrivit adevarul.ro, echipa de filmare impreuna cu Glenn Close, Willem Dafoe si Noomi Rapace vor fi la Constanta in perioada 16 – 23 septembrie, cand centrul vechi al orasului si zone din port se vor transforma in platou cinematografic. Regizor este norvegianul Tommy Wirkola, cel care a realizat „Hansel & Gretel: Vanatorii de vrăjitoare“.

Vom filma in centrul vechi al orasului si in Portul Constanta. Din cate cunosc, este pentru prima data când un film strain de asemenea importanta este realizat in Constanta“, a detaliat pentru “Adevarul” Bogdan Moncea, directorul de productie al studiourilor Castel Film.

Citeste mai multe detalii AICI

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?