ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Vapoarele Constantei vor avea o noua infatisare! Concurs de creatie, premiu de 1.000 de euro

Vapoarele Constantei vor avea o noua infatisare! Concurs de creatie, premiu de 1.000 de euro

VAPOARE INTRARE CONSTANTA. Fiecare vapor ce marcheaza intrarile in Constanta va deveni o lucrare de arta urbana, unica prin tematica si executie. Temele ce vor fi transpuse pe vapoare vor fi alese in urma concursurilor de creatie desfasurate in randul liceenilor, studentilor si absolventilor de Arte, Arhitectura, Urbanism si Peisagistica, scrie cugetliber.ro

Pizza Evo

vapor-intrare-constanta

Autoritatile locale lanseaza un concurs de idei si doreste ca acestea sa devina adevarate opere de arta urbana. Culorile Romaniei in Constanta este parte a campaniei Policolor, ce isi propune sa aduca culoare in zonele urbane, prin pictarea cu elemente locale, romanesti, a unor zone sau obiective din orase, de care sa beneficieze comunitatea locala.

Primul vapor ce intra in concursul de creatie este cel amplasat la intersectia bulevardului Tomis cu bulevardul Aurel Vlaicu. Participantii se pot inscrie prin completarea si trimiterea formularului de participare de pe site-ul www.culorileromaniei.ro, la sectiunea Concurs.

Data limita pana la care sunt acceptate inscrierile este 6 iulie 2015, ora 24. Persoanele interesate sa participe la concurs se pot inscrie individual sau in echipe de maximum cinci persoane. Lucrarile pot fi depuse pana pe data de 13 iulie.

Lucrarea declarata castigatoare va fi premiata cu 1.000 de euro, iar autorul sau autorii vor fi promovati atat prin amplasarea semnaturii lor, in semn de recunoastere a talentului, pe lucrarea implementata, timp de doi ani, cat si prin promovarea lor pe site-ul Culorile Romaniei.

De asemenea, primii 20 de voluntari care se inscriu pentru participarea la realizarea picturii pe vapor vor beneficia de cazare si masa timp de 15 zile, cat este estimata durata realizarii lucrarii artistice. Primul vapor va fi finalizat până la sfarsitul sezonului estival.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?