ACASA » ALTE EVENIMENTE » VAND KILOMETRI – vernisaj si dialog cu Mihai Barbu

In aceasta perioada puteti vizita expozitia fotografica a jurnalistului Mihai Barbu in centrul comercial Tomis Mall in Art Boutique Gallery.

Actiunea il are ca principal artizan pe Mihai Barbu, jurnalist si fotograf profesionist, care in anul 2009 a efectuat o calatorie pe motocicleta pe ruta Bucuresti – Ullanbator (Mongolia) si retur, traversand 14 tari si insumand 26,000 de km.

A calatorit singur, documentandu-si regulat peripetiile pe blogul personal si pe forumurile de specialitate, atingand vizionari record de peste 110,000 de vizitatori.

Dupa intoarcerea in tara a prezentat un fotojurnal de calatorie care a luat forma cartii ‘Vand Kilometri’, aparuta la Editura Art. A fost inclus in lista de zece romani selectati de Discovery Channel pentru seria de scurtmetraje “Descopera eroul din tine” . Blogul sau www.mongolia.ro (3,150,000 – hit-uri) a castigat primul loc la sectiunea ‘Profesional foto blog” in cadrul RoBlogFest 2010.

Vineri, 21 octombrie, ora 18.00 Dl. Mihai Barbu va prezenta expozitia de fotografie si motocicleta cu care a calatorit in Mongolia, participand la dialogul cu publicul. Va fi organizata si o sesiune de semnare de carte.

Evenimentul se va desfasura sub patronajul Consulatului Onorific al Mongoliei in Bucuresti si va avea loc in Art Boutique Gallery aflata la parterul Centrului Comercial Tomis Mall Constanta, curatorul expozitiei de fotografie fiind Fundatia Arta. O parte din profiturile realizate se vor distribui catre Fundatia World Vision pentru ajutorarea copiilor din Judetul Constanta.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?